למה ??

למה ??

למה גברים בזוגיות פרק ב נחשבים פרפרים חופשיים ? למה שאתה אומר "אני עמוק בזוגיות" קורצים לך עין ומנסים לסדר לך את הבת של השכנה (או את המזכירה של הבוס)? ולמה צוחקים שאתה אומר שזה לא מעניין אותך?

למה זה מפריע לך ? ../images/Emo141.gif

קח את זה כמחמאה לסגולותיך האישיות, לא כדעה קדומה על גברים בזוגיות פרק ב'.

יערית

New member
כמעטטטטטטטטטטטטט

קלענו צמות האחת לשנייה

ואולי זה לא קשור למעמד ? ../images/Emo141.gif

כי גם אני שייך למעמד הזה, ואף אחד אף פעם לא מנסה לשדך לי. אולי אני פשוט פחות חתיך ממך.

אחד הדברים שלומדים עם הזמן ../images/Emo141.gif

אחד הדברים שלומדים עם הזמן הוא, שכל מי שיש לו בת זוג בפורום הוא חתיך, מקסים, חכם, רגיש, ספונטאני ובעל חוש הומור. אחר כך, אם הם נפרדים, הוא הופך באחת למאניאק חסר לב שיש לו שריטות עמוקות וזין קטן, וצריך להזהיר את כל הבנות מפניו.

הממממ כנראה שיש קשר למעמד

כי אני לא... ההתיחסות היא בעיקר בין הגברים שסביבי ... מנדבים לי את כל מה שזז בסביבה (נראה לי חלום רטוב שלהם עצמם)

אךךךך איזה יופי..פרפרים הם חופשיים

תהנה מהסטטוס... כי אצל נשים המחמאה הזו הופכת למעין גנאי..

יערית

New member
למה בהכללה לשאול?

מניסיון אומרת,כל עוד אתה בתוך קשר לא ראה ממטר שערה של אחרת,כשאתה מחוץ למערכת-השמיים הם הגבול:). ומי שמנסה ומנסה,לא קשור בכלל לעיניין הזוגיות, יש גברים שלא עושים חשבון לסטטוס שלהם ויש שכן. אז אמרו,אז ניסו מה אתה מתרגש
שנייה הולכת לבדוק במראה משהו

לא מכליל אבל...

יצא לי כבר לדבר עם "פרק ביתי" אחד או שניים. ומה שיוצא, זה איזה חוסר אמון בסיסי במעמד הזה.

יערית

New member
מ'כפת לך חוסר אמון בסיסי ג'נרלי?

העיקר שהמראה מראה תשאל אותך "מי הכי יפה בעיר"? ואתה תענה לה כמתבקש: את הכי יפה בעיר...אבל.. חס וחלילה!!! אין אבל שמעת?

למעלה