למה...

anush91

New member
למה...

למה כל דבר צריך להזכיר לי אותך?! למה?! למה אפילו כשאני רואה טלויזיה, שמופיעה בה חיילת מפיקוד העורף עולות לי דמעות בעיניים?! למה זה מגיע לי?! למה אני צריכה לסבול שלושה חודשים בלעדייך, כמו בלי חמצן, כי כל נשימה כואבת לי כשאתה רחוק. אלוהים יודע איפה.אני אוהבת אותך, באמת. אתה לא תבין ולא תדע כי זה בלתי אפשרי, אב לפחות תהיה קרוב. כדי שאני אוכל להמשיך, לחיות....

adam33

New member
לחיות

יקירה אני יודע על מה את מדברת וגם אצלי חשבתי המון על כך.. אבל למדתי מנסיון בחיים שכשאת נובלת ונופלת אנשים בכלל לא יסתכלו לעברך חוץ מכמה שניות בכדי לספק את יצר הסקרנות.. אבל זה כשאת נופלת.. תנסי לתאר לעצמך את אותו מישהו שהיה קרוב אלייך וידע את כל הסודות הכמוסים שיש לך בלב ובעצם ידע שאת תחשבי המון ותפלי.. ולמרות זאת העדיף בום ללכת מבלי לרכך את הפרדה אותו אדם הוא פשוט התעלל בך בלי להניד עפעפ ולכן מבין אותך כל כך.. ויודע שאת עדיין אוהבת למרות הכל..

adam33

New member
נכון

ואת "קמלה" לך והוא אינו יודע מה שאת מרגישה... כן מתאר לעצמי כי עברתי ועובר את זה... מצד אחד אתה מרגיש "רקוב " מצד שני הרגשה אחרת בגלל ודווקה בגלל שהוא ממשיך ולא מתקשר.. את אומרת לעצמך מה אין לו לב? הרי הוא אמור להרגיש לא?

anush91

New member
הוא אמור להרגיש שאני אוהבת אותו.

אבל כנראה הוא לא מבין.

shooshu

New member
תאמיני לי שיש לו לב ..

לא סתם הייתם ביחד... (ככה אני רוצה להאמין לפחות) לפעמים האדם שנפרדנו ממנו יציג עצמו קר מאוד אך זהו אינו המצב מבפנים שכן הוא נכנס למגננה כדי להסתיר את תוכנו...! וכן אם תקראי את ההודעה שלי גם אני שבור מפרידה עכשיו אבל יהיה בסדר בסוף.. אני מאמין שכל דבר בחיים בכלל לומדים ממנו משהו! גם מהפרידה ומהכאב תפיקי משהו בסוף! אני מבטיח לך! תגידי לעצמך כל יום שיהיה טוב ובאמת יהיה טוב ! מכיר את המחשבה הזאת שלמרות שנפרדתם את מצפה שהוא יתקשר מתוך אכפתיות אמנם אצלי זה עדין טרי רק שבוע... אבל יכול להיות שהשלושה חודשים האלה לא עזרו לו ממש! ושהוא עדין צריך להרגע מזה .... ובסופו של דבר את צריכה לפתוח את היד ולתת לו לעוף מהראש שלך! אתם כבר לא ביחד ועל זה מתבססות פרידות לדעתי שפתאום אדם שהיה לצידך יום אחד פשוט אינו!!! זה כל המהות בכאב של הפרידה... יהיה בסדר בסוף באמת באמת... תתרכזי בעצמך עכשיו

anush91

New member
תודה על התגובה אבל...

אנחנו לא היינו ביחד...הסיפור שונה לגמריי....פשוט כבר לא התראינו 3 חודשים...

למעלה