ואני שוב מפנה אתכם למקורות
בכדי להוכיח שאהבת לרעך זה ציווי אלוקי. המשפט השלם הוא: "ואהבת לרעך כמוך כי אני השם אלוקך" אני מצטער אם הרסתי לך את האידליה אבל ככה חונכתי וזה המשפט השלם שלמדתי, בתור ילד קטן בבית שומר מצוות (כן הייתי פעם לפני הרבה זמן עם כיפה ואפילו שמרתי שבת) - אז אותי לימדו בבית ספר אלשייך שמהשפט השלם הוא כמו שציטטתי. ובכן לגבי הטענה השנייה שלך שאני מדבר בשם הפלסטנאים ("אתה פלסטיני"): הדיון הזה נטול כל תוכן ובמיוחד מהכיוון שלך - מכיון שאני לא סגור על זה שאתה יודע בדיוק איך חיים הפלסטינאים או אי פעם היית נוכח במפגש לא מהצד של הישראלי הכובש ובלתי אמצעי עם פלסטינאי. ובכלל מה אכפת לך מה אני עושה? אני לא מסתכל לך בצלחת ואתה - אני מבקש יפה אל תכנס לחיים שלי ולא לצלחת או לאמונות. בהנחה שאתה יהודי אני מפנה אותך שוב אל המקורות ולפסוק הנפלא "אהב שלום ורדפהו" שזה באמת ציווי אלוקי שעליו אין עוררין. למה אתם לא מדברים על הדברים שבאמת חשובים כמו כלכלה, איכות סביבה, חינוך, אלימות במשפחה וכד´? זה מה שכואב באמת ומרצ עושה יותר בתחומים האלה מאשר בכיוון הפלסטינאי אז אנא ממך תתייחס לדברים החשובים באמת. (וכן אני החלטתי שאתה זכר עד שאתוקן) יהללוך מלאכים, מני