למה..

שני~!

New member
למה..

למה בפרטים האישים יש אפשרות לכתוב רק אי סי קיו ואי אפשר גם אודיגו? ShAnY

green lantern

New member
שני חמודה אני חיברתי את האודיגו לאי

סי קיו אם תרצי לברר איך תכתבי לי טוב את יודעת האודיגו שלי אני גרין לנטרן תבדקי בשיחות האחרונות

ניתן לצרף גם את תכנת המסרים אודיגו

לכרטיס האישי. על מנת להוסיף אודיגו יש לבחור בשורה "אודיגו" בשורת תכנת המסרים המיידיים בכרטיס האישי

שני~!

New member
אה, תודה..עכשיו שמתי לב..

ושי, אין לי אי סי קיו, אבל תודה בכל מיקרה

אורן ()

New member
תגידו,

לא נראה לכם קצת לא הגיוני לסדר משהו למשתמשי אודיגו המועטים ולא למשתמשי נטסקייפ (שרובם אנשים שמבינים במחשבים יותר מהממוצע ולכן כדאי לנסות למשוך אותם לפורומים)?

מערכת הפורומים בתפוז תומכת

באקספלורר שכן מרבית הגולשים בארץ משתמשים במערכת הפעלה של מייקרוסופט, וגולשים באמצעות הדפדפן שלה. בשלב זה לא נוכל לפתח מערכת התומכת בצורה מלאה בדפדפנים אחרים. אנו מתנצלים על אי הנוחות.

אורן ()

New member
כן את זה כבר הבנו

השאלה היא למה זה מתאים לכל כך מעט משתמשי אודיגו ולמשתמשי נטסקייפ לא... וכבר ציינתי למה כדאי לכם שגם משתמשי נטסקייפ למרות שהם מועטים יוכלו להשתמש בפורומים.

זהר פלד

New member
טיפה סטטיסטיקה...

למיטב ידיעתי, בערך 95% מאוכלוסית הגולשים בארץ משתמשים באקספלורר. אתה באמת רוצה לוותר על כל היתרונות של מערכת הפורומים הזו בשביל כל כך מעט גולשים?

אורן ()

New member
טיפה הגיון...

לא צריך לוותר, אפשר להוסיף... אפשר לתכנת מערכת כזו לנטסקייפ, זה דבר אפשרי. או לפחות מאמץ מינימלי- אפשר לפחות שכשמשתמש נכנס לתפוז האתר יבדוק אם הוא משתמש בנטסקייפ או אקספלורר ואם בנטסקייפ יעביר אותו אוטומטית למערכת שבה רואים כל הודעה בדף נפרד. ואל תשכח- מהגולשים בפורומים הסטטיסטיקה שונה ויש הרבה יותר אנשים שמשתמשים בנטסקייפ.

למעלה