למה?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

deena

New member
למה?

למה חלק מהאמהות (וכנראה גם חלק מהפקידות סעד) חושבות שאבא לא מסוגל לטפל בתינוק למשך הלילה אם הם גרושים? ואם היו נשואים, הוא לא היה מטפל? למה לא לאפשר לינה (אם התינוק כבר לא מניק)???

ב ו ע ו ת

New member
התכוונת שהתינוק לא יונק. נכון?

כי אם התינוק מניק הרי שידיו מלאות עבודה והוא לא יכול לבלות את הלילה בבילויים אצל אבא. נעמה

התכוונת...

שמשו אחר מלא לו בעבודה...לא ידיו

דעה אישית

זה לא בגלל שהוא לא מסוגל.. זה בגלל שהקטנים כשהם ממש ממש קטנים צריכים כמה שיותר יציבות בעולם ולהחליף להם חדר 3 פעמים בשבוע נראה לי לא ממש טוב לראית החיים שלהם. סתם תחושת בטן שלי...

יציבות...

היא לאו דפקא מקום אחד בלבד. יציבות היא משו עיקבי. ואם העיקביות של 3 פמים בשבוע אצל אמא...ו-3 פמים בשבוע אצל אבא(או כל סדר אחר בימים)-נשמרת... הרי לך יציבות נאותה.

ולמה זה מתמיה אותך כל כך ? ../images/Emo141.gif

לאנשים יש כל מיני דעות קדומות, זה לא משהו יוצא דופן.

למה?

משום שזה מה שמקובל. אם תלכי נגד הזרם..הסביבה תחרוץ את גורלך.. והלחצים הם גדולים. שוב..במידה והתינוק יונק..אפשרי לתת לו גם חלב אם מבקבוק..או שהשיטה לא מקובלת?

כל מקרה לגופו

ולגופה
במקרה והאם מניקה עדיין. אני מכירה כמה אבות שממלאים את כל הפונקציות ואפילו יותר מהאם. הבעיה שזה כרוך במשאבים מהמדינה,כמו סקירת סעד , והמדינה מעדיפה ללכת על בטוח ולא לשלם,המדינה הולכת על הקלאסי ,הידוע,המיושן שהאם היא הדמות המטפלת,המעניקה (מה שלא בטוח בכל מקרה,עד שיגיע המחקר הבא)

שירלי6

New member
כי לאם זה קשה.

כאחת שהיתה צריכה למסור תינוקת בת ארבעה חודשים לשעתיים בלבד, זה קשה. קשה מאד. אולי אין לזה הסבר מדעי. ולא חוקי. ולא הגיוני. אבל ככה זה. חוקים שבלב.

מצוטטת

New member
בזהירות אומר

שהרי בנעליך לא הייתי עם כל הרצון להבין את חוקי ה
הרי שהם לא חד-צדדיים ובמצב נורמטיבי קשה לו גם לצד השני...

שירלי6

New member
מסכימה.

דינה שאלה למה אנחנו לא נותנות, אמרתי שאין צידוק הגיוני. המצב אינו נורמטיבי.

יערית

New member
כשנוטעים ביטחון

בקשר שיש בן אב לילדיו,כך גם ניתן לאפשר את הטיפול ברכים שנולדים ומיד מוצאים את עצמם מבלי שביקשו גדלים לצד הגרושים. הפיצית שלי נפרדה ממני כשהיתה בת 6 חודשים וישנה לילה שלם אצל אביה,סמכתי עליו בעיניים עצומות לגבי הטיפול בה, אומנם חששתי לגבי השינה הכבדה שלו,אבל ידעתי שהוא יקח את אמא שלו כעזרה. סמכתי,סומכת, משם הכל מתחיל!

למעלה