לא נכון... לפחות מה שנראה לי... נכון שלא כותבים בו הרבה כול יום אבל כייף תמיד להיכנס לפה.. הוא לא שומם עדיין כותבים בו אפילו שלא כותבים הרבה.. ורק לעזרה ככה... ארנון להמלצה ככה בלי להעליב או משהו ובלי להעביר ביקורת יש את ההודעות שתפוז שולחים כמו "היום בתפוז אנשים" ולפעמים שההודעה לא כל כך חשובה אפשר פשוט לנצל"ש וככה הודעות אחרות לא עוברות עמוד מהר... מקווה שלא העלבתי או משהו ואם כן אז אני מצטערת.. נ.ב- לא הבנתי למה רותם הלכה?!... אני לא רוצה להיתערב אבל נכון שהיא לא היחידה שהעירה את הפורום אבל היא הייתה חלק גדול ממנו ואני מאוד מקווה שהיא תחזור כי אנחנו (לפחות אני) מאוד התגעגע לקרוא את כול ההודעות שהיא שולחת זה היה כייף מאוד...
רותם הלכה בגלל שמישו שלח לה מסר שהיא מבריחה אנשים מהפורום. אני יודע שזה לא נכון אבל זה מה שהיא חושבת...אני גם רוצה שהיא תחזור.אבל אין לי מושג איך להגיד לה את זה! אני מאמין שהיא קוראת את זה...ורוצה שתחזור,מקווה שהבנת
הייתה פה אחת בשם שיר שפתחה הודעות על הביטלס ואז רותם וחבורתה תקפו אותה על זה. אותי זה מאוד עיצבן ושיר ברחה מפה. אז אמרתי לרותם שלא תבריח אנשים כי הן השתלטו על הפורום!וכן!ככה אני מרגישה!