למה????????????

ענתי44

New member
למה????????????

מטריף אותי כל פעם מחדש כשעולה השאלה על חייו של פוליקר. למה זה כל כך מעניין ומסעיר את אותם אנשים? זה לא שאני מתממת. אבל למה באמת זה כל כך חשוב??????????? מבחינתי כמעריצה, ואני מעריצה כבדה.... תרתי משמע, חשוב רק הקשר שלו לשירים. עניין אותי מאוד הסרט בגלל המלחמה ההיא, והשירים הנפלאים של אפר ואבק. למעשה בגלל זה וגם בעקבות המפגש בסרט עם הלינה אמא של יעקב גלעד התמקדתי בלימודי באוניברסיטה בנושא אנטישמיות. אבל באמת שאני לא מצליחה להבין מה זה חשוב עם מי הוא הולך לישון. לשואלים החדשים, ברוכים הבאים. עזבו שטויות והשארו איתנו ליהנות מפוליקר האומן והאדם.

willo1

New member
העאאא! אי אפשר!

כמה ניסיתי! עעע

קרן ב1

New member
זה ממש לא חשוב ולא משנה

ומן הסתם גם לא שווה להתעצבן בגלל זה... ולכן אני כבר לא טורחת להגיב לכל אלה שהנושא מדיר שינה מעיניהם. עזבי, חבל על העצבים שלך. דרך אגב, זה נכון שפנינה רוזנבלום לא בלונדינית אמיתית??????????????? כי אני פשוט לא יכולה להמשיך בסדר היום שלי אם אני לא אדע... נו, באמת.

ענתי44

New member
את צודקת../images/Emo45.gif

פשוט אני כל כך אוהבת את יודה שמרגיז אותי שמכל האישיות והאומנות שלו נטפלים לזוטות. אבל מקבלת את העיצה שלך קרן האור של הפורום.

A r e t h a

New member
אני מבינה את הסקרנות אבל...

זה ממש ממש לא עקרוני ולא מעניין אותי באופן אישי, וגם אם הוא מעדיף גברים אני בהחלט יכולה להבין כי גם אני מעדיפה גברים יו נאו! חחח - בכל אופן יהודה פוליקר הוא אמן מדהיםםםם ובן אדם מדהים והמיניות שלו היא שלו בלבד, להיות הומוסקסואל זה לא טאבו ולא משהו רע או סוטה,וזכותו לאהוב את מי שהוא רוצה, בין אם זה גבר, אישה או עב"ם. ההתעסקות הזו במה הוא עושה עם מי זה סתם חטטנות וגועל נפש, תתרכזו ביוצר המקסים והמדהים הזה.

למעלה