למה

bibi12

New member
למה

המראה החיצוני הוא החשוב ביותר בהכרות ???? (ומי שיגיד שזה לא נכון....ואגיד בעדינות.... שקרן/ית) למה לא נותנים צ'אנס לראות האם הבן/ת זוג היא טוב/ת לב ואיש/ה ראויה לחיות איתו/ה..... האם היופי אצלנו הוא הדבר החשוב והעיקרי.......???? נראה שכן...... וחבל.......

תראי.............

המראה החיצוני הוא חשוב אבל לא הכי חשוב!!!!! קודם צריך להיות איזה קליקון או משיכה בשביל להמשיך לא????? ונשבע שאני דובר אמת כי...... תראי איזה מכוער אני אבל נשמה מבפנים!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוווווווווו סורי לא שמתי לב לכרטיס

שאתה בכלל גבר סליחה מראש אח יקר!!! אבל התשובה היא אותה תשובה יווווווווווווו איזה פאדיחה! נכנס לפוך לקבור את עצמי שבועיים ואחזור סורי......

ככה

כי אנחנו לא חתולים ולא כלבים והמשיכה אצלנו היא לא לפי ריח אנחנו צריכים להמשך למי שנמצא מולנו כדי שנרצה לדעת בו והוא ירצה לגעת בנו אז ברור שחייבים להמשך רק למראה אז אני לא אגיד לך שאת טועה אבל אני אזכיר לך שהמראה זה רק פרמטר אחד מיני רבים... ושאם ההכרות היא בליינד דייט אז המראה הוא הדבר הראשון.. אבל לפעמים המשיכה היא כל כך חזקה, שגם אם המראה לא סופר מוצא חן בעיניי מישהו, הוא יתן צ'אנס... לא אצל כולם זה עובד אם מישהו ממש לא מוצא חן בעיני במראה, ברמה שאני לא מסוגלת לדמיין את עצמי נוגעת בו בשום סיטואציה, אז אין מצב

וגם הפוך

לפעמים מישהו הוא מאוד מאוד הטעם שלך במראה, אבל אחרי כמה מילים שיוצאות לו מהפה את מבינה שגם עם לייזר לא היית נוגעת בו.... בקיצור...זה פתוח, ומשתנה מאדם לאדם

פששששששששששש

אני רואה שאני במעקב צמוד חחחחחחחחחחחח אפילו אני לא שמתי לב שלא הייתי פה יומיים
שבת שלום לך מותק

זה בגלל הקידמה

אנחנו נמצאים בתקופה שבה לאנשים אין זמן - כמו שאין להם זמן לחכות 10 שניות לדף אינטרנט שירד - אין להם זמן בשבילך. אם אתה לא נראה כמו שהם רוצים אז הם כבר משתוקקים לעבור לבן אדם הבא. כמו שנאמר פה רבות NEXT אבל אם תשים את עצמך בסיטואציה שבה אנשים מבלים איתך יותר זמן (בלית ברירה) כמו לדוגמא בעבודה, בחוגים וכדומה....אז יהיה לך זמן להראות מי אתה באמת ואז אולי למראה תהיה חשיבות משנית. הפנימיות שלך תתגלה. בכל זאת - ההיסטוריה רצופה "מכוערים" שהתחתנו עם "יפיפיות" ולהפך.

נכון

ורק תיקון אחד מנקודת מבטי זה לא עניין של יפה או מכוער זה עניין של אני נמשכת אליו או לא וכבר היו יפיופים בחיי שלא נמשכתי אליהם ומכוערים מוות שמאוד כן...

נניח.....

לא ממש מסכים איתך. עוד לא פגשתי מישהו/מישהי שחושבת שגברים נמוכים הם יותר מושכים מגברים גבוהים. לא מתכוון שלא חושבים שגבר מסוים הוא לא מושך - אני בגובה 1.70 ומצאתי פה ושם נשים שחשבו שאני מושך
אבל אפילו הן לא היו מתנגדות שיהיה לי עוד 10 ס"מ. יש פרמטרים מסוימים של יופי שהם טבועים בנו כבני אדם.

חחחחחחחח

אני התחתנתי עם 1.65 שחיף וממש ממש לא ההוא מהפנטזיה שלי לך תבין .....

למעלה