לאינטואיטבי
קודם כל אין שום דרך לדעת כמה אנשים עברו זאת,כי יש גורמים שמשכנעים שהם עושים את הדבר הנכון ורק רוצים לעזור, יש גורמים שדואגים לפרש התנגדויות כאגרסיביות שיש להרגיע ויש הרבה גורמים תומכים לכאורה או שלא לכאורה,שעוזרים להסתגל למצב הזה. עד כמה שידוע לי, ולא ידוע לי הרבה,היה מישהו אחד לפני שביטל את האפוטרופסות שעשו לו.גם אם יש עוד אנשים שעברו זאת, ספק אם הם רבים ובטוח שהם לא רבים מאוד.הם לא מחפשים תשובות כנראה, ולא נדע זאת לעולם כי זה עניין של כל אחד מהם עם עצמו. אין בטיפול הרשמי בזה הרבה מקום לסירוב של מי שעושים אותו לחסוי, ואין הרבה מקום לשמיעת דעתו בנושא, כי הוא לא ממש נחשב לאדם שיכול להביע את דעתו מתוך שכלתנות וראיה מפוכחת לגבי העתיד. סביר להניח שגם הוא לא במצב של להביע את דעתו בפרוטרוט בסיטואציה הזאת. אכן, מקורו של הרצון העז הוא לעצור סיטואציות כמו זו שבה הייתי, מתוך הכרה שזאת נורמה, שאומנם נמצאת בשוליים, אבל היא נורמה פסולה שיש לשנות. היתרון בדיון הפילוסופי הוא שהוא מגיע לחקר האמת. אבל האם הוא יכול להביא לתשובות חכמות? הבנתי שאתה מציע שאני אקים קהילה. הקדשתי את מיטב שנותי להלחם בדבר הזה וניצחתי. עכשיו אני מקדישה את מיטב זמני להשיג את מה שהפסדתי, וחוץ מזה, גם אם אמצא תשובות, אין לי יכולת ואני לא יודעת למצוא איך למנוע היווצרות סיטואציות מקבילות אצל אנשים אחרים. אבל אשמח לקבל רעיונות ויוזמות.