למה ?!

kylan

New member
כי....

הדובים בארץ לא גאים להיות דובים. פה אנחנו ההומואים שצריכים להתחבא כי אנחנו שעירים ושמנים מידי בשביל להיות הומואים:)) יאו כמה אני עויין!

chubichab

New member
כי כולם פה פארשים

בדיוק כמו שהבחור kylan אמר שהדובים בארץ לא גאים להיות דובים

Hoova2x

New member
שלום, ילדון ../images/Emo6.gif

ממצב'שך, גבר-איש?
ישר כוח... ושאר איברים... מת עליך }{

מכמה סיבות

אין בארץ קהילה הומואים שבאמת מגובשת, על כל גווניה ובתוך הקהילה הזאת, אכן הדובים לא גאים בעצמם וגם חלק גדול מהדובים מחפשים את המראה ההומואי הסטיגמטי. אני לדוגמא דובי (183\100) ואני אוהב את הצ'אביס לא הדובים (גדולים אבל עם כמה שפחות שיער)

fman1

New member
אני דווקא חושב ש...

מה שאמרו כאן לפני הוא בהחלט נכון, אבל זה שחלק מהדובים לא כ"כ גאים (וחלק לא קטן עוד בכלל בארון...), זו לא הסיבה העקרית. לדעתי פשוט קשה להזיז את הדובים שלנו בארץ. במספר הפעמים שניסו לארגן כאן מפגש הנוכחות המועטה בלטה. ואם אדבר מנסיון שלי= כשניסיתי לארגן דובונים לצעוד ביחד במצעד הגאוה עם דגל דובים גאה, היו לא מעט שהרימו גבה ו...איך נאמר זאת...לא כ"כ תרמו. ייאמר לזכותם של מס' חברי הפורום שהיו בהפנינג בסיום המצעד, ונהנו יחד איתי להניף את הדגל... סיבה נוספת, אם יפתחו באר לדובים הוא ייסגר כעבור חודש. אם תחשבו על מס' הפעמים שאתם יוצאים לבאר במהלך השבוע אני מניח שזה לא יותר מ3 (במקרה הטוב...) ואחרי הכל הבאר צריך גב כלכלי, שיעזור לו לפחות לא להפסיד. עם כמות הדובים (והחובבים) הקטנה שיש לנו כאן, לא נצליח להחזיק את הבאר.והוא יפול די מהר. אבל...אולי בכ"ז יש נקודת אור... אולי צריך לפנות לאחד מבעלי הבארים שיעשה ערב אחד בשבוע שהוא ערב דובים. כמו שיש ערב לסביות, וערב אירוויזיון, וערב אנ'לא יודע מה, יכול להיות גם ערב דובים. ואז נדע שיש לנו ערב קבוע בשבוע שאנו נפגשים. וכך,לדעתי, תתרחב קהילת הדובים בארץ. ואני בטוח שהרבה קהל נוסף יתעניין. וכולנו נצא נשכרים... וואו...איזה הרצאה הרבצתי... מישהו בכלל מסכים איתי???

וואו הרבצת כאן נאום סחטיין עליך FM

אני אתיחס בעיקר לסוף של הכתוב אם משהו מכיר מועדון שיסכים לתת לנו חיבוק דוב ולתת לנו ערב אפלו של פעם בחודש בתור התחלה מקווה שיש כזה סחטיין על היוזמה

למעלה