למה?

למה?

אחרי כל ההמלצות פה לקחתי את פרדי אדו כזכור - אני משחק עם הפועל ת"א ב FM2005 עד שהצלחתי לגייס את הכסף ולהביא אותו הגיע דצמבר. עכשיו הוא אצלי אבל אני לא יכול לתת לו לשחק. למה? צריך לרשום שחקנים לליגה? כמו שצריך לטורנירים אירופאיים? אם זו באמת הבעייה אז יש מתישהוא תאריכים שאפשר להוסיף שחקנים?

Thierry Henry

New member
לא נתקלתי בזה שצריך לרשום

שחקנים לליגה..אולי פספסתי את זה איפשהו. אולי יש מגבלת גיל שלא ידענו עלייה?

רשימת השחקנים לליגה ../images/Emo62.gif

זאת הרשימה של מספרי השחקנים שהוא מבקש ממך לשלוח, ואחרי שהיא נסגרת ביום האחרון של מועד ההעברות, אם לא דאגת לרשום את השחקנים אי אפשר לשתף אותם

moonch

New member
אם קנית אותו באמצע עונה

הוא לא יוכל לשחק עד ינואר אני חושב. אם יש לך יותר מחמישה זרים הוא לא יוכל לשחק. צריך לרשום שחקנים לליגה אבל אפשר לדלג על השלב...

כלומר יש תקווה?

בינואר מתישהוא אני יוכל לעדכן את הרשימה שלי? ואז הוא יוכל לשחק סוףסוף? חמישה זרים אין לי, בעצם הוא החמישי. אני באמתע דצמבר בערך, אני יחכה לינואר... בינתים נוריד אותו לקבוצה הצעירה שישחק קצת, או שגם שם אי אפשר?

OFIR 10

New member
אבי ריקן מבית"ר בן 16

ואני פותח איתו כמעט כל משחק שני..

ofir91

New member
צודק.. הוא טוב....

תמיד כשאני מתחיל שמירה אני קונה אותו מבית"ר... פעם אחת אפילו קניתי אותו עם ריאל מדריד

ofir91

New member
ד"א....

מתי ששחקן צעיר עולה בגיל.. הרמות שלו משתפרות.. והרבה!

ronnyg22

New member
אתה יכול לשתף אותו...

אתה פשוט צריך לתת לו מספר בקבוצה כשאתה מסתכל על הסגל, בתפריט למטה בצד שמאל - squad numbers. תזהר רק לא לרשום יותר מ-5 זרים לליגה...

omerperez

New member
אני החתמתי את פרדי אדו

בנובמבר, היו לי רק 3 זרים בסגל ולא יכולתי לצרף אותו(היה בן 16). אולי המגבלה קיימת על זרים?

ronnyg22

New member
לא יודע...

תכל'ס הפסקתי לשחק בזה כי המשחק מפוצץ בבאגים. אני מחכה למשחק של איידוס שיצא בחודש הבא.

לסיכום

יש לו מספר שחקן על החולצה אבל הוא לובש את החולצה רק באימונים. הוא הזר החמישי שלי. כלומר כנראה שמדובר בבעייה של גיל. יש מישהו שהצליח לשחק איתו או עם שחקן זר אחר כלשהוא בן 16? כמובן שמדובר בליגה הישראלית. במקרה הכי גרוע אני יחכה עד ליוני שאז יש לו יום הולדת. חבל רק שהוצאתי עליו את כל תקציב ההעברות שלי העונה.

למעלה