למה

ayelet102

New member
למה

איך החיים ככה משתנים נכנסים לניתוח באוזן ומאז זהו נגמרו החיים הטובים פגיעה עיצבית חמורה נטילת כדורים אין סופיים במשך כל יום מערכת חיסונית נחלשת כל יום משהו חדש חיידקים דלקות מה קורה לי כבר מעל לחודש בבית חטפתי חיידק שכנראה החליש את כל המערכת החיסונית ותקף בדיאבד את מערכת העצבים הכאבים קשים מנשוא שריפה בגוף גרד חולשה נימול דייי מתי זה יפסק לא נעים מהעבודה ,הלימודים תקועים איך מתאפסים אני מנסה הכל לא מחפשת אשמים מחפשת פתרון מעשי ליישר את חיי והגיע הזמן למצוא את עצמי אני רק בת 31 5 שנים עברו והחודש נשברתי נורא לא ידעו מה קורה לי טיפלו בחיידק טיפלו אבל אני מרגישה רע בסוף לבדי באמצעות האינטרנט הבנתי מה הבעיה ופניתי לעזרה אין לי כוחות לעיתים אבל אני רוצה לחיות רוצה להיות מאושרת איך החיים ככה מסתבכים פגיעה עיצבית סבל נוראי רפואה כה מתקדמת מיליון רופאים מיליון מטפלים אלטרנטיבים כל כוחותיי וכספיי המעטים נגמרו אני פונה אליך בשאלה איך הסתבכו חיי ואיך אני יכולה לחזור למסלול חדש קשה לי

גלgal

New member
אין בדרך כלל סיבה...

מחלות מקבלים גם אנשים שלא מגיע להם... הדבר הכי חשוב לדעתי זה לא לוותר ולקבל תמיחה מחברים ומשפחה וגם מאנשים עם בעיות דומות ... ולגבי אושר- רק את בוחרת אם להיות מאושרת או לא...עד כמה שקשה תמיד אפשר למצוא את האור בקצה המנהרה (רק צריך לוודא שזה לא רכבת...) הכי חשוב כרגע זה לקחת פסק זמן ולהפסיק לדאוג לעבודה וללימודים כי הכי חשוב זה הבריאות שלך כרגע והכי חשוב שתקדישי זמן לעצמך בלי רגשות אשם שקשורות למחויבות זו או אחרת...עבודה אפשר למצוא אחרת אבל את חיה רק פעם אחת...

ayelet102

New member
תודה אני עושה מאמצים אבל..

לא תמיד זה קל לפעמים נשברים ובוכים וגוררים אנשים אחרים ויקרים מאחורה

גלgal

New member
אני יודעת איך זה...

ואחרי כמעט 4 שנים עם מחלה שאף פעם לא תעבור אני יכולה להבטיח לך שזה משתפר עם הזמן ונהיה הרבה יותר קל...רק לוקח זמן להתרגל לזה ואז להבין שזה המצב כרגע ולהחליט מה עושים מפה הלאה... עדיף לבלות את הימים בעשיית כל הדברים שאת כן יבולה מאשר לחשוב ולהיות עצובה לגבי הדברים שאת כבר לא יכולה לעשות... וחוץ מזה לכולם יש ימים טובים וימים רעים בלי קשר למחלות אז גם לך מותר להרגיש רע לפעמים.

ayelet102

New member
לא

אני גרה בפתח תקוה התחלתי עכשיו טיפולים פסיכולוגים נרשמתי למדיטציה אני מקווה שזה יעזור

למעלה