למה?

EdisonGirl

New member
באמצע..

לפעמים צריך להיות כיף מאוד או רע מאוד כדי להתחיל לחשוב... ובסוף יש כאלה שמעדיפים "לפתור" את זה בהתאבדות... ואני- מאוד מודה לך על הסוכריה (העיקר הכוונה) אבל מעדיפה שלא לקחת, כי אני לא ממש אוהבת סוכריות, וזה גם לא בריא (תראה, אם כבר חיים, אז לחיות טוב)...

על מה

New member
אופססס, פדיחה לא נעים.

לרגע חשבתי שהסוכריה בשבילי... אז לקחתי. מצטערת אדיסון גירל, נפצה אותך פעם... טוב? ולבוהה, יא קמצן- לא יכולת לחלק לכולם?

EdisonGirl

New member
קיבלתי את התנצלותך הכנה../images/Emo8.gif

בעצם.. בכלל לא כעסתי עלייך.. אבל אני תמיד שמחה לקבל פיצויים, את יודעת..

sheketz

New member
אפשר להמשיך

אבל קודם כל צריך להתחיל במשהו. האם זה טריביאלי? לא חושב.

למה לא?!

את שואלת למה אנו חיים, אבל ניתן גם לשאול למה לא?!. תני סיבה שלא נחיה, ואני אתן לך סיבה למה בכל זאת אנו חיים. (ניתן לקרוא את זה עם שני ה"למאים")

סלח לי, אבל השפיות היא ממך והלאה.

אני לא יודע אם הדעה שלי הייתה דעה חכמה, אבל מה שברור לי הוא שהבהרתי אותה. הבהרתי שאני חושב שצריכה להיות קודם כל סיבה למה לא חיים, כדי שאני אוכל לנמק למה כן חיים. כך שהקריאה שלך "טוב תן סיבה למה כן", היא מטופשת, משום שלא מלאת את התנאי הבסיסי, של להביע טענה למה לא. אבל חוץ מזה, אני חושב שאתה בסדר.

לא הבנתה

נמקתה למה לא , עכשיו תן סיבה למה כן, אין צורך לענות בשאלה על שאלה - למה כן לחיות היא שאלה לגיטימית לא פחות מלמה לא לחיות.

Bar code

New member
למה לא??

וואו, מאיפה להתחיל? כי בדיוק כשנכנסתי להריון, גיליתי שהחבר שלי עזב אותי בלי להגיד מילה ונסע לחו"ל. הייתי מאוד תלותית בו כי אין לי משפחה והוא זה שסיפק לי אהבה וכסף. לאף אחד לא אכפת ממני ואני לא מצליחה למצוא עבודה ועכשיו אני צריכה להסתובב ברחוב ולהיות נתונה לחסדי אחרים שלא ממש שמים עליי. ואל תגיד לי שאני צריכה לחיות כי בסוף אולי יהיה טוב. כרגע לא טוב ואני לא רואה שיהיה טוב. יש סיבה לחיים שלי פה? (ולא, זו לא אני, אבל לצערי הרב לא חסרים מקרים כאלה...)

ככה

מילים: ע. הלל לחן: נעמי שמר "מה עושים העצים? - צומחים ומה הבתים עושים? - עומדים והעננים? - נוסעים, נוסעים והקוצים? -עושים שריפות ומה הציפורים? - עפות עפות עפות עפות עפות עד שמתעייפות. הזמן עובר ככה והאדמה נחה אז מה? אז מה? אז ככה מה עושים ההרים? - מאומה ומה רכבות עושות? - מהומה ומה עושה הצאן? - אבק והאוניות? - עושות מרחק ומה עושה הים? - ים ומה עושה השמש? - יום ומה עושים הכוכבים? נופלים עלינו ממרום נופלים נופלים נופלים לאן? - לשום מקום הזמן עובר ככה... מה עושים העצים? - צומחים ומה הבתים עושים? - עומדים והעננים? - נוסעים והקוצים? -עושים שריפות ומה עושה אני? - כלום כלום מה עושה אני? - כלום אני? - אני שואל, סתם אני שואל מאוד מאוד מאוד מאוד אני שואל הזמן עובר ככה.." "בולבול, תגיד לי למה השכם-השכם עם שחר אתה אך מתעורר, מיד, עוד טרם שמש לה זורחת, אתה מיד בשיר פוצח ומזמר! בולבול, תגיד לי למה? - ככה, כי שמח לי כל-ככה, שהשמש עוד מעט זורחת! בולבול, תגיד לי למה בצהריים כשהשמש מזמן-מזמן זורחת, אתה פתאום, פתאום קופץ על הגדר, מוחא כנפיים ןמזמר! בולבול, תגיד לי למה? - ככה, כי שמח לי כל-ככה, שהשמש מסביב זורחת! בולבול, תגיד לי למה בערביים, שמש עוד מעט שוקעת, אתה על הענף יושב ומחבר שוב מנגינה (ממש ללב נוגעת) ומזמר! בולבול, תגיד לי למה? - ככה, כי חבל, חבל כל-ככה, שהשמש עוד מעט בורחת! - ואתה!? אמור לי, אחא: למה כל היום שואל? - אני? פשוט: כי גם אצלי זה ככה!" (מילים: ע. הלל לחן: סשה ארגוב)

על מה

New member
אבל התשובה היא-

שכולנו חיים כי עוד יש לנו צפיות מהחיים שלנו. עוד יש לנו חלומות ודברים להגשים. ואמונות ששווה לחיות בשבילם. ואהבה גדולה שבטח עוד תגיע. וחברים, לחשוב איתם. ומי יודע אולי בסוף אכתוב גם ספר... יש לנו פה אלפי שמחות קטנות שנותנות משמעות ליום יום שלנו- ומונעות מאיתנו מלהופכו לחידלון.ץ אנחנו חיים כי יש לזה משמעות. חברים. תחשבו על זה פעם.

למעלה