למה ?

סרעפת

New member
למה ?

שלום מחשב משעמם לי רצח אמצע הלילה מליון עבודות להגיש למחר מבחן בקרוב סיוט מתמשך שעוזר להסיט את עצמי ממחשבות קיומיות ובלוגים חסרי טעם פרסומת הלמה נתנה בי את אותותיה... למה ? למה אני שונה ? למה אנשים לא מבינים אותי כמעט תמיד ? למה אני חושבת אסוציאטיבית ולא ליניארית, למה אני לא ממוקדת ? למה ? למה אי אפשר לצאת עם כמה אנשים במקביל מכמה מדינות ? למה עדיין לא המציאו את האמובילייזר מסטרטראק ???????? הייתי יכולה להכיר הרבה יותר אנשים מעניינים... ולדלל את ריכוז המסטר סמית´ים בחיי.... למה יש כ"כ הרבה אנשים מטומטמים בעולם , כי אלוהים אוהב אותם כאלה ?!? למה למה עדיין לא הכרתי את אומה תורמן למה למה לא נולדתי לנסיכה קרוליין ממונקו למה צריך להיות כ"כ דטרמיניסטי ????? החיים הם שרירותיים לחלוטין... כנראה... לא יודעת... טוב, שפינוזה חושב אחרת, אבל הרי הוא בכלל חתול, עדיף להקשיב לגארפילד, לפחות הוא חתול אמיתי שמבין עניין לא כמו החתולי רחוב לא מעניין אותי.... למה אני כזאת קשקשנית שכל? (בגלל זה לקחתי 5 יחידות ספרות....?) למי שיש תשובות, אני תמיד מוכנה לחזור בשאלות... זאת המומחיות שלי... סקפטית מלידה :) ופרנואידית למהדרין

למעלה