למה??

לא ברור לא יודעים ...

היה אמור להיות יכול להיות שביגלל שזה חול המועד אבל לא ניראה לי כי היה פרק כבר בחול המועד.. סתאם יצורים!

k a b o o k

New member
כי הייתה..

תוכנית אחרת במקום זה, תוכנית על רחובות..

גם יום ראשון ושני כניראה לא יהיה

כי ראשון זה ערב חג ושני לא יודעת למה... רק שלישי רביעי וחמישי יהיה........ אני לא מבינה אותם...

sivan 1 4

New member
כן איזה מעצבניםםם

אוףףףףףף סבלתי ערב שלם בלי יהודהההההההה!!!!! חצופיםםם ואפילו לא היה איזשהו חג......כל פסח הם קפצו פרקים ולא שידרו,שידרו,לא שידרו,שידרו..... אוףף למה אהבה מעבר היא דווקא בערוץ 2<??.....

orhila

New member
האם בערוץ 2 מנסים לגמול אותנו מאמ"ל

בשבועות הקרובים הסדרה היומית תהפוך לפעמיים בשבוע לידיעתכם: בשבוע הבא ישדרו שני פרקים ביום שלישי וחמישי בלבד (בגלל משחק כדורגל ביום רביעי וחגים) בשבוע שאחריו שלושה פרקים בלבד בימים שלישי, רביעי וחמישי (בגלל יום השואה, סיבה חשובה אין ספק!) ובשבוע שלאחריו שלושה פרקים בשלישי, רביעי וחמישי (בגלל יום העצמאות ויום הזיכרון) וזאת לאחר השבוע הזה שבו שודרו שני פרקים בלבד ומבלי שלקחנו בחשבון סיבות בטחוניות מזדמנות שלא לומר חס וחלילה פיגועים! אז לדעתי כדאי לשלוח EMAIL לרשת קשת וטלעד הכתובות נמצאות בחלק התחתון של אתר נענע בידור ולמחות שיראו שיש כאן אנשים שמחכים לסדרה ולא יזלזלו בנו.

למה להתלונן?!

יום העצמאות, יום הזיכרון, ויום השואה זה מספיק חשוב
זה שתשלחו להם מכתב לא יגרום להם לשנות את לוח התוכניות.. תאמיני לי
ולא, הם לא מנסים לגמול אותנו מאמ"ל, הם פשוט עושים את העבודה שלהם

orhila

New member
כתבתי לגבי יום הזיכרון ויום השואה

אין ספק שאלו סיבות חשובות מאוד ובמיוחד עבור הנוער שהוא חלק ניכר מצופי הסדרה, אבל הצמצום חל בשל עוד כמה גורמים, למה לא שידרו בחול המועד באופן רציף?, למה לא משדרים במוצאי יום העצמאות?, משחק כדורגל יותר חשוב? אולי לשנות את שעת השידור של אמ"ל באותו יום, פעם אחת לשדר בפריים טיים ואולי יצטרפו עוד צופים לסדרה.

sivan 1 4

New member
אני לא מאמינהה

איזה חצופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!1 וואי מה אני אעשההההה?..... כ"כ הרבה פעמים לא לשדרררר?.....

למעלה