למה?

קים.ג.

New member
למה?

אני לא יודעת מה קרה למה ביכלל התאהבתי בך. רוצה למות לא רוצה לחיות, החיים אלי מתאכזרים אותי הם לא אוהבים. בליבי אשליות, אשליות לגבייך שמתנפצות . אני רוצה ממך לרדת ולא לאהוב אותך רוצה מישהו בגיל שלי שיעניק רק לי, אבל אני עדיין אוהבת אוהבת ולא יכולה ממך לרדת למה אתה לא שם-לב? למה לך לא כואב? רוצה אותך לידי רוצה אותך לצידי אני בך מאוהבת וכשאני לא רואה אותך אני ישר מתאכזבת מהאהבה אני מבולבלת... ואז אני עושה שטויות שעליהם אני מתחרטת . למה אלוהים לא מבין? למה אלוהים בי מתעלל? רוצה למות לא רוצה יותר לסבול כי הכאב יותר מדי גדול. כי מרוב אהבה אני רק בוכה, אני רק מתאכזבת וכואבת . ובכל זאת אותך אני עדיין אוהבת!

yoli

New member
קים..

איני יודעת מי הבחור ומהי מערכת היחסים בינכם, אני מקווה שיהיה טוב, שתהיה חזקה ותמשיכי בחייך, כי אני בטוחה שמגיע לך יותר..

זאב לבן

New member
קים יקרה!!

אל תהיי שבורה חומד! גם אני סיימתי מערכת יחסים של 5 שנים והיה לי מאוד קשה ואפילו היום אני עדיין נזכר ברגעים נפלאים שחלקנו אבל בשביל לצאת מזה לגמרי יצאתי עם בחורה אחרת שעזרה לי להתגבר על זה. אז חומד בבקשה באמת בבקשה תצאי תעשי חיים ואל תחשבי עליו יותר מידיי שלך זאב לבן

מי כמוני מבינה אותך!

אני בכתה ז` ומאוהבת קשות בילד מכתה ט` שאומר שאני קטנה בשבילו ואם הייתי גדולה אז אולי היה בינינו משהו! אף אחד לא יודע- כולם חושבים שאני כבר לא שמה עליו אבל לא.. זה לא ככה! אני אוהבת אותו וזאת האהבת האמיתית - הראשונה שממש בתוך תוכי! אבל הוא אפילו לא חושב עליי! השנה אני עוזבת את הבית ספר שלי ואני רוצה לכתוב לו מכתב פרידה וסוף סוף להתוודות באמת אבל אני לא יודעת מה אני יכתוב לו !!!! אנשים...... תוכלו לעזור לי?. אובת....

למעלה