למה??

asafk

New member
למה??

למה שבן שוכב עם בת או עם כמה בנות אז אומרים שהוא גבר ועל בחורה עם היא שכבה עם הרבה בנים אז היא ז...ה

נעל

New member
זה ברור

הרי תפקיד הגבר הוא לשכב עם האישה אך זה לא תפקידה של האישה לשכב עם הגבר רגע.... ?! אז מה בעצם תפקידה של האישה? זה שכל יכולתו של הגבר מסתכמת בכמה רגעים עלובים במיטה עוד הגיוני לנעל, איכשהו (אבל לא נראה לה הגיוני שהטילו עליו את כל התפקידים הראשיים בהנהגת התרבות האנושית), אבל מה עם האישה? נעל ;-)

MariaL

New member
העולם שוביניסטי וזאת אשמתנו

למרבה הצער, העולם בו אנו חיים הוא עולם שוביניסטי! כמה שאנשים רוצים להאמין שהתקדמנו מאז ימי הביניים ההבדל הוא עדיין מאד קטן. בעיקרון הקטע הזה שבנים הם גברים ובנות הם... ימשיך עוד המון שנים ואין מה לעשות עם זה. אבל בינינו כולנו אשמים בזה. כשמישהו יושב עם החברים ומרכל על כול העולם (וכולנו עושים את זה בלי הבדל מין, דת, גיל, וצבע) התגובה שלו לרכילויות בסגנון מי עשה מה ועם מי, ידועה מראש. בחורה שהייתה עם כמה בחורים באיזה מסיבה היא ז..ה לעומתה בחור שהצליח להשכיב פי 2 בחורות ממנה הוא כידוע לכולנו הכי ``גבר`` שיכול להיות. אז פעם הבאה תחשבו על התגובות שלכם ועל היחס שלכם לאותה התופעה שאתם כל כך מגנים...

yad

New member
הבנים נים נים

הבנות נות נות. אני לא חושב שהחברה שלנו שובניסטית כמו בימי הביניים... לא צריך להגזים... אבל זה נכון. יש הרבה שובניזם. במיוחד מצד המדינה. אני לא חושב שבנות הן נחותות, וגם אף בן שתדברו איתו לא יחשוב ככה. אלא אם כן תשאלו אותו את זה בצחוק, ואז הוא יגיד לכן שכן רק כדי שתתעצבנו. אולי כל העניין הזה של שרמוטות ובנים זיינים יוצא מזה שבאופן טבעי בנות יכולות להשיג בנים הרבה יותר בקלות, ולעומת זאת בנים צריכים להראות את נוצות הטווס שלהם. בגלל זה בן שמצליח להשיג הרבה בנות נחשב לזיין, ובת שמשיגה הרבה בנים נחשבת לשרמוטה.

בדיוק! ואפשר גם להגיד ככה:

הבנות נותנות, הבנים לוקחים. זה לא חוכמה לבת לתת, כי יש הרבה שרוצים, אבל זה כן חוכמה לבן לקחת, כי זה מראה שיש לו את זה... של מי האשמה? הבנות אומרות שזאת אשמת הבנים, אבל זה לא נכון, ואני יכול להגיד בדיוק למה, ולמה זאת דוקא אשמת הבנות: הבנות מוציאות לעצמן (בכוונה) שם של כאלה שמרניות. תגידו שזה לא נכון! אלה שלא, הן אלה שהאחרות יורדות עליהן וקוראות להן שרמוטות. הבנים להיפך, מצהירים שהם חולי מין, ומי שיש לו, הוא הגבר. מי מתחיל עם הרכילויות והשמות המגעילים בקשר לבנות שנותנות? הבנות שמקנאות, לא הבנים! הבנים דוקא נדלקים על בנות שידוע שהן נתנו, כי אנחנו נהנים לחשוב שזה שאנחנו מקבלים עושה אותנו מי יודע מה. אז בנות - מה פתאום שובניזם!? מי עושה פה את האפליה? תסתכלנה על עצמכן!

נעל

New member
נדלקים נדלקים

אבל האם הבנים האלה נותנים גם כבוד לבנות האלה? האם רוב הבנים הנדלקים גם היו רוצים שחברה שלהם תהיה זו שנותנת כל כך בקלות? והפעם זו לא שאלה של אשמה. נעל ;-)

טוב נו...

תראה אני אישית לא היה איכפת לי אם הילדה שאיתי נותנת בד``כ או לא, בתנאי שהייתי יודע שהיא לא משתרמטת כשאנחנו חברים. אותו הדבר בקשר לבנים! אף בת לא תסכים להיות חברה של בן שידוע שהוא בוגד בבנות. אין פה שום אפליה, זה אוניברסלי. תזכור שמדובר בבנים ובנות פנויים, לא בכאלה שבוגדים. בנים שבוגדים יש מספיק וזורקים אותם מספיק, בדיוק כמו בנות שבוגדות. תגיד לי את האמת- היה מפריע לך להפוך לחבר של אחת חמודה לאללה (חוץ מהעובדה שהיא נתנה לך כבר בדייט הראשון)? לא נראה לי, או שמא תעיר את עיניי. פושע.

נעל

New member
לנעל דווקא היה מפריע

איפשהו בתוכה. היא בטוח לא הייתה מקבלת את ההצעה אם הייתה רוצה קשר ארוך (או לפחות לבדוק את האפשרות של קשר כזה) עם אותה חמודה. יכול להיות שזה לא היה הורס את הקשר או משפיע עליו, תלוי כבר באישיות שלה, אבל זה היה קצת מפריע. נעל, ותזכרו שנעליים רגישות מאוד לקשרים ולפלונטרים, בעיקר בשרוכים ;-)

יש סברה

שמבחינת הגבר הקשר נהרס אם נותנים לו בפעם הראשונה - כי הוא השיג את מה שהוא רצה. אני יוצאת מנקודת הנחה שזה לא המצב, ושואלת למה זה היה הורס לנעל את הקשר?

נעל

New member
לנעל זה לא נראה

במקום לקיים יחסי מין בפגישה רומנטית ראשונה, וזה משפיע על הרושם שמקבלים מהבנאדם, בדיוק כמו השטויות הקטנות (``למה הוא לא פתח לי את הדלת?``), אבל זה לא כל כך קטן. נעל ;-)

yad

New member
זה כל כך תלוי בהמון דברים...

בעיקרון, בת (או בן) שהופכת (או הופך) מין לדבר זול (טוב די...) והמוני, ושיטה להשיג בנים, היא שרמוטה. אם זה בא בטבעיות בפגישה, או סתם בת שנהנית מזה. ויש אפילו כאלה שדופקות וזורקות. שלא מבינות איך התאהבו בהן, הן סתם בקשר בשביל הסקס. בקיצור, אם אפילו בפגישה הראשונה זה נראה מתאים ונחמד לשני הצדדים, אז למה לא? לדעתי אסור להתחשב בשיקולים כמו ``מה, יגידו עלי שאני שרמוטה...`` כי זה באמת הורס.

asafk

New member
יכול להיות הגיוני מה ש-יד אמר

אוליי זה באמת קשור לזה שבנות ובואו נודה לשלבנות יותר קל להשיג בנים ואוליי עצם זה שזה יותר קל אז חושבים שהי א ז... האם???

נעל

New member
השלב הבא

לאחר ההודאה צריך להסיק מסקנות ושאת בתוצאות. מדוע לבנות המין הכמעט-הכי-יפה קל כל כך להשיג את בני המין הכמעט-הכי-חזק? (אם בכלל) האם האשמה במקבל או בנותן, בעצם (לא, זה לא משפט שוחד כאן, באולם הבא)? האם הספק-עובדה שכל בת שתרצה להשיג משהו באיזה ליל שישי תצטרך רק להבהיר למישהו אחד או שניים שהיא מעוניינת ומיד יתקהל סביבה עדר של כמעט-הכי-חזקים, האם עובדה זו מחזקת את הטענה נגד הנשים דווקא? נעל, ולא, היא בכלל לא פמיניסטית, אבל זו שאלה טובה ;-)

yad

New member
אולי זה קשור לדחפים בסיסיים...

קראתי משהו ממש מגניב. ברגע ההתעברות ממש מתחיל הקרב בין המינים. הגנים של הזכר מעודדים את העובר בבטן האם המצפה לגדול ולקחת מהאם כמה שיותר מזון. כדי שהוא יתפתח להיות חזק וגדול ויעביר את הגנים של הזכר הלאה בצורה הטובה ביותר. ולעומת זאת הגנים הנקביים מדכאים את גידול העובר ומקטינים את גודלו לגודל סביר, שהאם תוכל לשרוד אחרי הלידה ולהמשיך להוליד. למה זה? כי גברים מעצם טבעם מנסים להעביר את הגנים שלהם לכמה שיותר צאצאים ועם כמה שיותר בנות. כי ככה הם יצליחו. ולעומת זאת בנות מעוניינות בלהוליד כמה שיותר, וככה הן מבטיחות את המשכיות הגנים שלהם. בת שמתנהגת כמו שבן מתנהג- יעני שרמוטה ששוכבת עם כמה שיותר בנים, מתנהגת אולי נגד חוקי הטבע... לעומת זאת- זה חוק הטבע עבור בנים לשכב עם כמה שיותר בנות! אבל, אולי בזה בני אדם שונים משאר החיות, שהם יכולים להתנהג קצת בניגוד לחוקי הטבע. בנות, תהיו שרמוטות בכיף.

asafk

New member
האם זה משהו רוצים א משהו שאפשר למנוע

האם ההתקהלות סביב הבחורה זה משהו שאנחנו רוצים ממנה בתת מודע או זה משהו שאנחנו יכולים למנוע ולהפוך את זה שזכר יהיה המין היפה ובנות יהיו חזקות כמו הבנים ואז סוף סוף יהיה שוויון

למעלה