למה??

התרמית

New member
למה??

זו הפעם הראשונה שאני רואה את הפורום הזה, והחלטתי לנסות, לספר על בעיה, לראות אם יש איזושהי עיצה או שניים... אז ככה, הבעיה שלי מקושרת לנשים (איך לא?). איכשהוא אני תמיד נהיה "הידיד הטוב", ומקבל מין משפטים כאלה של "למה להרוס את הידידות שלנו"... עכשיו בואו נהיה מציאותיים, אלה משפטים שבחורות נותנות לחנונים ורג'קטים שהן לא רוצות קשר אליהן. אבל זה מוזר לי, כי היו לי בעבר חברות, בחורות איכותיות באמת, ואני בקשר עם כולן עד היום. אבל מאז הגיוס שלי (אני משוחרר כבר חצי שנה) אני לא יוצא בכלל עם בחורות, וזה תמיד אותו סיפור. אני לא מוכן לקבל שאני חנון. כי אני לא לעזאזל. אז למה אני מקבל את הגישה הזו מבחורות. הגעתי כבר למצב שאני פוגש בחורה שמוצאת חן בעיני ואני לא טורח אפילו לדבר איתה כי אני יודע מה יצא מזה. "אני לא בקטע של לצאת עם בחורים כרגע" "אני ממש גרועה בדברים האלה, עדיף שלא" אני כבר ממש לא יודע מה לעשות..

De-Panther

New member
תראה גם לחנונים יש חברות../images/Emo4.gif אבל בכל

מקרה הנה כמה עצות יש אתרים לזה האתר המוביל לפי מה שאני יודע זה קופידון שאין לי מושג מה הכתובת שלו תיהיה בטוח שהבנות ששם הן בנות שרוצות קשר ואם אתה רואה בחורה שמוצאת חן בעיניך לך אליה אז מקסימום עוד דחיה גם יכול להיות שאיבדת מהביטחון העצמי שלך בגלל זה וככה יוצא שאתה מפחד ואתה נותן ככה הרגשה לסביבה שאתה לא בטוח בעצמך נסה להשתחרר מההרגשה הזו כרגע אין לי עוד רעיונות אבל אולי אחר כך

leeloo

New member
שתהיה בריא אתה והרעיונות שלך..

תשמע, אתה אומר שהיו לך בחורות בעבר, נכון? יש לך את השיטה, אתה פשוט צריך לדעת איך לחזור למשחק. זה שהיו כמה בחורות "לא זמינות" לקשר איתך, לא אומר שאתה חנן ושאינך מסוגל למצוא מישהי מתאימה לך, שתרצה אותך. אתה צריך לנסות ולהכיר בנות במקומות שונים, בלי לוותר. יש נפילה? קמים וממשיכים הלאה. -במקום העבודה שלך - במקומות הבילוי שלך - דרך חברים בקיצור, אל תוותר, ואל תלחץ מידי, כי בנות מזהות את זה ונרתעות. שיהיה בהצלחה.

dana2909

New member
לידיד

הממ.. חשבתי הרבה על מה שאמרת. אני מכירה 2 בחורים, שיש להם המון ידידות אבל הם לא יצאו עם מישהי כבר המווון זמן. ואני לא מבינה למה. הם אנשים מקסימים וחכמים ומצחיקים, אבל עם המון ידידות ואף לא חברה. קשה לי להגיד לך למה הם אוספים את הידידות האלה, שגם הן בחורות מקסימות, אבל אני די בטוחה שאותם בחורים לא התחילו להיות איתן בקשר כדי לשמוע על הבחורים שאיתם הם יוצאים. אולי בגלל שיותר בטוח להפוך להיות ידיד, זה פחות מסוכן. אולי בגלל שצריך המון אומץ בשביל להתחיל עם בחורה או להגיד לבחורה שמה שאתה מעוניין בו הוא לא הידידות שלה. מצד שני, זו הדרך הכי טובה להכיר בחורה - ע"י כך שתהפוך לידיד שלה. אבל אז תיקח בחשבון שאתה שומע הכל - גם על בנים שמוצאים חן בעיניה, וזה בדרך כלל לא אתה. אולי זה ינחם אותך לדעת שזה קיים גם בצד השני. יש לי חברה שאוספת ידידים כמו נעליים.. והיא כבר לא יצאה עם מישהו המוווון זמן. כל אדם שהיא יוצאת איתו - היא הופכת לידיד.. אז איך פותרים את זה? קודם כל מפסיקים מיד את הנטייה הזו לא לטרוח לדבר עם מישהי שמוצאת חן בעיניך (מה זה???) אז עם מי אתה כן מדבר? עם אלה שלא מוצאות חן בעיניך? אולי בגלל זה הן הופכות להיות ידידות שלך. מה שחשוב זה כן ללכת על אלה שמוצאות חן בעיניך ולהבהיר להן שאתה רוצה יותר. לא רוצות? אל תתפשר על ידידות..

גנגי

New member
ואוסיף על דבריה של דנה:

מידידות אמת בין גברים לנשים יוצאת לפעמים אהבה גדולה, קח את זה בחשבון. ולאהבות כאלה יש בסיס איתן בהרבה מלאהבות שהתחילו ללא ידידות עמוקה וארוכה קודם. הסבלנות משתלמת.

shellyland

New member
כן, אבל...

יש גם נקודה כזאת, איזשהו "סוויץ'" במערכת יחסים, שאחריה ידידות כבר לא יכולה להתפתח למשהו אחר כי זה נהיה משונה מדי. יכול להיות שהתרמית מחכה יותר מידי ואז מפספס את הנקודה הזאת. ממש כמו דנה, חשבתי הרבה על הבעייה שלך, כי גם אני מכירה כמה אנשים כאלה, ואני עוד לא מצליחה להגיע לאיזה קו סגור או ברור. במעורפל אני יכולה להגיד לך שזה יכול להיות משהו במה שאתה משדר, משהו שאולי חסר בו המתח של המשחק בין המינים, משהו שאומר "את יכולה לסמוך עלי אבל לא להמשך אלי", לא יודעת... אני סתם מקשקשת... אני אנסה לחשוב על זה עוד ולבוא עם משהו יותר מגובש.

אני לא מאמינה שאני אמליץ על

דבר כזה- אבל מיי בי ששלי הז א פוינט. יכול להיות שאתה צריך לשחק קצת את המשחק, לא להיות הבחור המקסים, הקשוב והחביב שאתה, אלא להכניס לשם גם אלמנטים של פלירטוט קל, מחמאות בסיבוב, קצת מאצ'ואיזם אולי... לא יודעת אילו בחורות אתה מחפש, ובהחלט יכול להיות שאתה נמשך דווקא לסוג שמחפשות את המסוקס, הניאנדרטלי וחובב הכדורגל. אם זה הכיוון, אין ברירה אלא לשחק את משחק הטבע ולמשוך אותן בשטיקים. בנוסף, ארצה לציין שכל אדם היה שמח שבן או בת זוגו יהיו בסופו של התהליך החבר הכי טוב שלהם. החכמה היא להקדים ולשלב עם הידידות גם את המתח, המשחקים האינטרמיניים (או, המצאתי מילה חדשה), וקצת פילרטוטים לא יזיקו. ועוד דבר קטן: נשמע לי שאתה בחור נורא נורא נחמד, אדם שנורא כיף לדבר איתו, כזה שהוא חבר טוב ויעשה הכל בשביל החברים/ות שלו. אולי קצת אגואיזם לא יזיק. לא יודעת, היתה לי הארה -תהרגו אותי.

taz512

New member
בחורים נחמדים מסיימים אחרונים

תשמע מוכרת לי הבעיה שלך, כי הייתה תקופה מסוימת שגם אני הייתי שם, כל מה שהיה לי היה ידידות, ובשלב מסוים נמאס לי מידידות רציתי יותר. לפתור את הבעיה הזאת אפשר, ויש הרבה דרכים, אבל בשביל לפתור אותה צריך להבין מה אתה מחפש, אתה מחפש חברה, אתה מחפש יזיזה, אתה מחפש סטוץ, מה אתה מחפש לכל הרוחות, לפי התשובה שלך תגיע העצה שלי. טאז, השד והעצות

הפסד שלהן

שתדע שהבנות האלה מפסידות,אני חושבת שזה נהדר שיש מישהו, שמתעניין, מקשיב לבעיות, נותן עצות... אין הרבה בנים כאלה לצערי... הלואי שהיתי פוגשת אחד כזה.... כדי להפוך אותו "מידיד טוב",לחבר טוב. וגם שהן חושבות שאתה קצת חנון,זו בעיה שלהן, לפי דעתי אין שום דבר רע בזה. אז תמשיך לנסות,עד שתמצא את הבחורה שכן תעריך אותך, בתור גם ידיד וגם חבר... בהצלחה

יחסים זה דבר מוזר

למה ישנם בחורים איכותיים שנמצאים לבד, ובחורים סוג ז' שמוקפיםן בבנות? למה דווקא בתקופות בהן אני רוצה להשקיע בלימודים ובעצמי, פתאום מר מקסים מופיע בסיבוב? למה בתקופות בהן הכי בא לי בעולם שיהיה לי מישהו, אני לא מוצאת אף אחד ששווה מבט? למה הידידות הכי טובה נהרסת בגלל שהוא מעוניין? למה זה שבו אני מעוניינת רוצה דווקא להיות ידידים? אז תרמית יקר, לחיים יש קצב משלהם. מכיוון שאתה אומר שבעבר היו לך יחסים עם בחורות (ולא סתם, אלא בחורות איכותיות) אני מאמינה שהבעיה לא בך, אלא זו פשוט תקופה כזו, שבה דברים לא מסתדרים. ואתה יודע מה? גם זה יעבור...

התרמית

New member
וואלק...

קודם כל, תודה רבה על התגובות. שלילנד, לא נראה לי שהבעיה היא בעיה של משיכה... היה הייתי מאוהב בידידה, היינו מבלים לילות שלמים ביחד רק בלשבת ולדבר. היינו מאוד קרובים וקשה להגיד שהסתרתי את הרגשות שלי, היא ידעה אבל לא דיברנו על זה. עד שיום אחד אזרתי את האומץ ודיברתי איתה בנושא. התשובה הייתה שזה יהיה לה מוזר להיות חברה שלי אבל שהיא כן נמשכת אליי. אני רציתי קשר והחלופה שלה לא התקבלה. ואפי, אני לא חושב שאני רוצה להרים הצגות ולשחק משחקים בשביל בחורה, הרי כששני אנשים מכירים אחד את השני יותר לעומק שום תחפושת ושום הצגה לא תעזור, הם פשוט מכירים. יעל, תודה רבה אבל כמו שאמרתי, אני לא חנון. בלתי מתקבל. יכול להיות שמי שלא מכיר אותי מספיק יקבל רושם מוטעה שכזה אבל אני מכיר חנונים. חנונים כבדים. ואני במרחק מספיק גדול מהחבר'ה האלה, לא שיש לי משהו נגדם. ושירה, הבעיה היא שהתקופה המגעילה הזו נמשכת ונמשכת... הגעתי למצב שאפילו אם אני אצא עם מישהי, כבר אין לי מושג לאן לקחת, מה לעשות. וכל הבטחון העצמי הגיע לשיאים נמוכים חדשים, אני מחפש כל הזמן דברים לעשות שייגרמו לי להרגיש יותר טוב לגבי עצמי... טיולים של ימים בנגב, טיפוס צוקים, כל דבר שייגרום לי להרגיש שווה משהו או לפחות חי. איך יוצאים מהבור הזה לעזאזל?

zimes

New member
לאן לקחת

צ'מע - אם תגיע האחת - זה לא משנה. אל תדבר, תעשה. תעשה מה שבא לךף מה שאתה מרגיש, וכשהנסיכה תגיע - היא תגיע.

adidas^

New member
הופה

הנה עלית בעצמך על הבעיה. הבעיה היא לא שבנות לא רוצות אותך בתור חבר, הבעיה היא יותר אצלך עם עצמך, לא? נשמע כאילו זאת תקופה שהרבה דברים לא הולכים לך, מחפש אטרקציות, ריגושים, מנסה להוכיח לעצמך שאתה שווה משהו. אז קודם כל, ממה שקראתי בהודעה שלך וביתר השרשור, אתה בהחלט שווה משהו. אבל קודם כל והכי חשוב- אתה צריך לחשוב את זה. אפילו בלי בחורות ובלי חבֶרה. אחרי שתחשוב את זה על עצמך, האנשים שמסביבך יתחילו לחשוב את אותו הדבר. ותתפלא, לא כל בת רוצה שהבחור שלה יחשוב "אני מלך, תותח שחבל על הזמן בכלל ואני עושה טובה לכל בחורה שאני איתה". מספיק שתחשוב שאתה טוב ושמגיע לך מישהי טובה באותה מידה לפחות. נ.ב צפה למסר.

למעלה