למה?

omozer

New member
למה?

אתם יודעים שהפרסומות הם אסון החברה שלנו הם נמצעות בכל מקום ממתגות כל קשר אפשרי מחברות עד למשפחה לא נותנות לנו מנוחה ומרחיבות את הפערים... אז למה??

כדי שלא תצטרך לשלם עשרות ואולי../images/Emo16.gif

מאות שקלים בחודש לצפייה בערוץ 2 ועשר, לגלישה ב"תפוז", "וואלה", "YNET" וכדומה, ולעיתון היומי שאתה קורא (ואז תתלונן שהדברים יקרים מידיי).
ניר

amiro007

New member
בונה ברדוגו חוצפן אתה הא?

לא נראה לך תעביר ערוץ!!! אבל מה שאתה לובש אוכל נושם שותה בא מפרסום!!! וגם עם מה שאתה מביא ביד!! אז תחשוב קצת לפני שאתה פותח תפה! ואיך אתה נכנסת לתפוז??? איך שמעת על תפוז???? מה היית בבטן של הלוויתן של פינוקיו והיה שם תסבא שאמר לך תלך אחרי שביל התפוז!!!

haddar

New member
12

מגיע לכאן בן אדם, ומיירט אמירה בלתי נתמכת נגד הפרסום. כבר אנשים כאן משתגעים ומגייסים לעזרתם סימני פיסוק מסויימים מאוד. אבל אומוזר (ככה?) צרף להודעתו באנר פרסומי, אמנם לא מהמבריקים שראיתי, שקורא להכנס לאתר שמאגד בתוכו את חלק מהמודעות הטובות בעולם. Adbusters. הכותב, שכנראה נפגע משיטות הפרסום הבלתי אחראיות של ה_מותג_ NO LOGO, לא הצליח להבחין במקרה הזה, בין פרסום למציאות. אם תחליפו את סימני הקריאה בסימני שאלה, תגלו שהוא אפילו לא מסוגל להסביר את דעתו שלו אלא בסיסמאות שגורות וריקניות וציטוטים לא רלוונטים. הוא נחשף לקריאייטיב יוצא מן הכלל, לפרסום מדהים של ה adbusters (שאני מאוד ממליצה לראות) וכל כך אינטנסיבי ומניפולטיבי, שהוא אפילו לא צריך סיבה להאמין בזה. ואתם מנסים להסביר לו את יעילותו של הפרסום? ההודעה שלו בפורום היא ההסבר הטוב ביותר.

אין לי ספק הדר

שהתועלת מהפרסום היא אדירה. אך בעקבות הפרסום, נוצר TROJAN חדש (כבר לא חדש) ששמו צרכנות כרונית. (סימני אהבה.... למוצר?!) צריך להתחסן בזמן, בשביל להשאר שפוי. קל לי יותר לבטא את עצמי בקטע הזה אם להשוות את המוח למחשב: there's a few in/out ports in your computer there's physical (video card, keypad, mouse, cd-rom, modem, etc.. and there's logical (internet) and else INTERNET!!! there's endless number of ports you can attack through the net like through the languague in real world and hack the computer, in order to make it working by your instructions. even open user's cd rom (real world: make him repeat your slogan and all of us have antivirus by ourselves . after short period of time, we develop anti-trojans that do not give access to the trands to our minds, on the same ports they used before because we already know how they works . and what we advertisers have to do is to find new ways to the customer's brains and not work on the ports that already don't work ככה נוכל למנוע פרסום משעמם ואחיד, ושורה תחתונה, אנחנו הפרסומאים, האקרים של מוחות.

אני בלאגניסט

ואני כותב כמו בלאגניסט, אבל אני מקווה שהבנתם את הרעיון שלי. (אני ארט, מותר לי!
) אם לא... אז בפעם הבאה אני פשוט לא אכנס לרשת אחרי שאני חוזר מפאבים שלא חסר בהם בירות למיניהן.... קחו בחשבון גם שאני לא גולש בפורום מתוך שעמום בעבודה באצמצע היום, אלה עושה זאת על חשבון הצבא שלי :) (שאני מסיים עוד שבועיים,ב-15). ואני צריך לקום ב7.5 מחר(?).... ראבבק. שארית לילה טוב לכולם.

Jorel

New member
סליחה שאני מעיר להוד קדושתך omozer,

אבל מה שעשית עכשיו זה לא פרסומת לאתר אינטרנט?

amiro007

New member
נשבע לכם הוא שתול!!

וג'ורל תשלח מה שהבטחת רוקנתי תתיבה!

למעלה