למה?

• פותח הנושא MOR@N
  • פורסם בתאריך

MOR@N

New member
למה?

שימו לב עד כמה כולנו משועממים שאנחנו בשעות כאלה בפורום לי יש תרוץ.....שאני יהיה נורא עייפה בבוקר ולא אלך לבית הספר (שוב כי אם שמתם לב לא הלכתי כבר שבוע) מה התרוץ שלכם?

MOR@N

New member
אני פורשת....

לילה טוף לכולם...... אם בכלל אנשים עוד פה..... לנעל מחר עבודה קשה למחוק את כול ההודעות האלה תבין היינו נ---ו---ר---א עייפים SEE YA...... MOR@N

N0

New member
השלמת שעות אינטרנט...

לN0 לא היה הרבה זמן להתחבר בשבוע האחרון...

מה אומר הניסוח?

האם הניסוח אומר של-N0 יש עודף של שעות שינה, שהוא יכול להפריש קצת בשביל להשלים שעות אינטרנט? האם זה אומר שאינטרנט חשוב יותר, מבחינה בריאותית, מאשר שינה? האם זה אומר ש-N0 לא מרגיש צורך להחזיק מכונת יריה ליד המיטה כל יום כשהוא מתעורר, מרגיש שהוא חייב להשמיד כל דבר בטווח של כמה עשרות קילומטרים, ואז לחזור, רגוע ושקט, לישון? נעל, שכל בוקר מבטיחה לעצמה ש``היום היא תלך לישון מוקדם`` (ומיד אח``כ גם מוסיפה נספח- ``היום היא תשלים את כ--ל החומר במתמטיקה למבחן שבעוד שבועיים... (ואח``כ:) שבוע... (ואח``כ) מחר!!``), וכמובן, לא מקיימת ;-)

N0

New member
איזה שינה ?

לN0 לא היה זמן בכלליות, אבל הוא לא צריך לישון כמה שהוא ישן פחות הוא יותר ערני (משהו פסיכולוגי כנראה בכלל עדיף לישון בחלקים של שלוש שעות ולא יותר... ) בקשר למכונת יריה N0 אישית ממש לא דוגל באלימות אבל כל פעם שהוא מתעורר הוא חש בצורך עז לפוצץ משהו או לחזור לישון ברוב הפעמים הוא מסתפק בלקלל את השעון או את האישה שצועקת לו בטלפון מה השאה בעיברית רהוטה של אבשלום קור. N0

למעלה