למה

Bad life1

New member
למה

אני אוהבת אותך אתה צריך להיות איתי אני לא יכולה בלעדייך אוףףףףף
למה אתה לא מבין את זה אתה החיים שלי והכל בשבילי אנחנו כבר לא נחזור לקשר אתה ממשיך בחיים שלך והחיים שלי נעצרו אני לא חיה אתה כל הזמן בראש שלי. עוברים אצלי בדם כל מיני חומרים ושום דבר לא מצליח לגרום לי שלכוח אותך...אני הפסקתי לפגוע בעצמי אני רוצה לקום ואתה הורדת אותי שוב למקום שאני לא הכרתי מקום חדש ומוזר הסמים.... אני עוד לא במצב שאני מכורה אליהם ואני מתרחקת לא רוצה להגיע לשם בגללך אני יודעת שאתה שם ושהחיים שלך לא משהו ואני לא רוצה להיכנס לשם זה קשה אני רוצה את זה ולא רוצה את זה אני לא סיפרתי לאף אחד על הסמים כי במילא אסור לי בגלל הכדורים לא באלי לחפירות של האנשים על הערבוב של הכדורים עם הסמים אני יודעת שזה לא טוב... אני מפסיקה עם זה אני מבטיחה לא נוגעת בזה לא מתקרבת לזה...... איפה החיים שלי???????? לאן אני נעלמת שוב??????????? אני מוצאת את עצמי אומרת לעצמי חן תקומי צאי מהמצב הזה הכל בסדר את חזקה את יכולה ןאז בא קול אחר שאומר חן את חלשה אל תנסי בכלל לא תצליחי... למי להאמין??? לי או לי? אוף

תאמיני לחן החזקה

&nbsp
חן יקירתי, מה קרה שגורם לך לפגוע בעצמך? מדוע את מרגישה שהחיים שלך נעצרו?
החיים שלך חשובים יותר מכל דבר בעולם, אף אחד או אחת לא שווה את זה שתפגעי בעצמך...
&nbsp
שמרי על עצמך, מחכה לשמוע ממך

נויה

Bad life1

New member
נויה

הלב שלי שבור אנחנו החלטנו לנתק כל קשר...הוא לא רוצה זוגיות ואני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחק...בחיים שלי לא האהבתי מישהו כמו שאני אוהתת אותו והוא לא מבין את זה אני לא מצליחה לשכוח אותו גם הסמים לא עוזרים... אני לא רוצה להיכנס לזה אבל זה קורה לבד פה קצת ירוק ושם קצת חום ואז נייס גאיי ומשם זה ממשיך...התחלתי לטפל בזה כי אני לא רוצה להתמכר לזה בצורה קשה אבל אני לא יכולה להתמודד גם עם זה וגם עם הלב שלי שנשבר וגם עם הדיכאון והכדורים והבעיות במשפחה ובעיות עם חברות ובתחילת החודש אני מתחילה שירות לאומי אז צריך להיות מפוקסת וקורים מלא דברים בזמן האחרון....רציתי ללכת היום לתא לניידת של עלם אבל לא יכולתי כלכך רציתי לדבר עם המתנדבת שלי אוףף.

חן יקרה

&nbsp
יקירתי, זה לא קל לנתק קשר, במיוחד עם מישהו יקר ואהוב... לפעמים צריך לתת לזמן לעשות את שלו. אני שמחה לשמוע שאת מתחילה בקרוב שירות לאומי, אני חושבת שזו הזדמנות טובה עבורך לנקות את הראש ולהכיר אנשים חדשים.
אני שמחה לשמוע שאת נפגשת עם מתנדבת בעל"ם, אני חושבת שזה חשוב שיהיה לך עם מי לדבר ולהיעזר. האם יש עוד אנשים בסביבה שלך שאת יכולה לשתף?
&nbsp
שתהיה שבת שקטה וסופשבוע נעים

נויה
&nbsp

למעלה