למה?

missundaztood

New member
למה?

למה תמיד כשאני בפורום ומחושברת לאינטרנט אין בו כמעט אף אחד אבל... אם אני הולכת ומתחברת שוב אחרי כמה זמן יש מליון ו-2 שירשורים??? זו קונספירציה נגדי! כל הסיפור של המקררים שדומים לפלאפונים והתמונות אנימציה שנשמרות בצייר זה הכל חלק מזה! הא! עליתי עליכם! ועוד אומרים שאני פרנואידית...

ל א ק י

New member
אני פה...

אה אופס.... שכחתי שאני לא נחשבת..... ומה זה פרנואידית?

missundaztood

New member
איזה רגשי נחיתות...

למה בדיוק את לא נחשבת? את ועוד איך נחשבת את חלק מכל המזימה הכלל-עולמית הזאת! את בעצם מאלה שהתחילו את הכל! אני יודעת את תנסי לעבוד עלי ונשות ´לשחק אותה´ תמימה זה לא יעבוד עלי!
פרנואיד זה אדם שיש לו שיגעון-נרדפות, יש לו כל מני רעיונות שווא והזיות שלאנשים יש קונצפירציות נגדו ודברים כאלה...

ל א ק י

New member
../images/Emo26.gif

אמממ........................ לא הבנתי!
את יכולה לכתוב את זה בעברית?

missundaztood

New member
את ועוד איך הבנת../images/Emo11.gif

את פשוט לא יודעת מה לכתוב כי נדהמת מכך שגילית את המזימה שלך! את לא תצליחי לעבוד עלי ולמנוע ממני מלהשתלט על העולם! מואהאהאה

ל א ק י

New member
בעעעע

נו באמת.. לא הבנתי כלום! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ל א ק י

New member
בעעעעע........

כן ניסיתי.. לפני תחילת החופש הייתי בערך ב50 מקומות... כולם אמרו שהם רוצים מישהוא בת 14 ומעלה! בעעעעע עליהם!

missundaztood

New member
תחליטי...

את כל הזמן משנה את הגרסאה תסתכלי בקישור או פשוט 9 הודעות למעלה בשירשור הזה... ואז תחליטי סופית בקשר למילון ותצאי בהודעה כללית ובה תודיעי מה מצב המילון!

missundaztood

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתרמה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בזאת אני מודיעה על התרמה למען קניית מילון ללאקי הידועה גם בתור טדי הדובון הקטן והשבדיייי אני תורמת 1 ₪
מי מצטרף? ניתן לתרום בסכומים של חמש אגורות 10 אגורות 15 אגורות חצי שקל שקל 5ש"ח 20 ש"ח 200 ש"ח 400ש"ח 2,000ש"ח 99,999,999,999,999,999ש"ח תודה ואנא מכם, זיכרו כי זאת הינה מטרה מקודשת. קניית המילון תגרום למיליון יתומים בהודו מאושרים תורמים מעל 5 אג´ יקבלו שי

למעלה