למה?

טלגיל

New member
למה?

נכנסתי לפה היום בפעם הראשונה וקצת התאכזבתי כותרת הפורום הינה שמנות ויפות חשבתי, הו הנה אני אמצא לי פה במה [נוספת] לחלוק עמה חוויות אך במקום לפגוש נשים מאושרות קראתי רק בכיות והתלוננויות. [קראתי גם קצת מאלה ששלמות עם עצמן אבל רובן המכריע לא! וזה ממש מצער אותי! בתור אישה אני רוצה להגיד לכן דבר פשוט החיים קשים גם כך ואם אנחנו לא נאהב את עצמנו ונפרגן לעצמנו אף אחד לא יעשה זאת בשבילנו. אני אוהבת את עצמי כמו שאני ונהנית מכל ביס שאני מכניסה לפה כי אם כרב את אוכלת לפחות תהני מזה!!!!! אם זה מפריע לך תעשי דיאטה ואין כזה דבר אי אפשר! זה אמנם קשה אבל את צריכה רק לרצות והעיקר, כמו כל דבר אחר שאת עושה בחיים - תאהבי את עצמך ותהיי שלמה עם עצמך! ותהני מהחיים כמה שאפשר כי כמו שאמרתי קודם הם קצרים מדי וקשים מדי מכדי שנוסיף להם אומללות בעצמנו!!! BE HAPPY

שמנות ויפות../images/Emo140.gif

היי בוקר טוב לכן אני קוראת אתכן כבר מזה זמן עכשיו הצלחתי סוף סוף להרשם מקווה להתיחסות שיהיה שבוע טוב

Satori

New member
היי טלגיל !

כל הכבוד ! מילים כדורבנות ! גם אני, כשנכנסתי לכאן אפוף באושר ביום הקמת הפורום, חשבתי שזה יהיה העולם שלנו, של הנשים האמיתיות והגברים שאוהבים אותן. ואין ספק שהמקום הזה בחלקו ענה לי על הציפיות, גם אם יש גם חלק נוסף, שעליו את דיברת... גם אני פחות מתחבר אליו, כי פה ושם אני קורא דברים שמצמררים אותי. אתן דוגמא: מספר פעמים נכתב כאן על העצבות ברכישת בגדים ש- "לא יושבים טוב כמו על מישהי רזה". ודווקא הדוגמא הזו כל כך הפוכה מהמציאות, הרי שמלה למשל, על בחורה רזה ללא חזה וישבן, זה כמו שק מדולדל, ואפשר בהחלט להגיד שזה יושב "לא טוב". לעומת זאת, כשאני רואה בחורה מלאה בשמלה, ממש קשה לי לעמוד ביופי של הקימורים שמודגשים עם השמלה והעוצמה של גוף נשי במיטבו. בכל מקרה, אני מקבל כל חלק בפורום באהבה, וכמו שאומר המשורר המתוסכל: "הו מלנכוליה, את אהובתי האמיתית"

ברוכה הבאה.......

לפחות כולנו משתדלים ומרוצים, ולומדים לקבל את עצמנו, ולהנות מכל שניה... אך יש כאלו שקצת קשה להם,, אבל פה זה המקום, לגרום להם לחשוב ולקבל את עצמם....... אך מצדיקה את המשפט שאמרת, החיים קצרים, וצריך להנות מהם כמה שאפשר...... אישה יפה.

למעלה