למה

למה

בפגישות בחורים משחקים אותה שלא מכירים שירים חוץ מאיזה שוואקי פריד וקצת מושקוביץ? יש אנשים שנראה להם פשע לומר ששמעו פעם שיר נחמד של רייכל.דאי כבר צאו מיזהההה! לשחק אותה , אבל אחרי חתונה הכל יוצא החוצה.ראיתי אצל חברות....כמה משחקים מכרו.

או או ואיך זה יוצא פתאום

פתאום החולצות הציבעוניות שהסתתרו בארון חח השירים הלא חרדים פתאום אין בדצ על הקופסא של המסטיק חחחחח

לכן

שונאת את הדרך ביררתי על בחור שנשמע ממש טוב בישיבה בלה בלה בלה סתם יום אחד ישבתי חיפשתי את השם שלו בפייס במאגר התמונות שלו היו תמונות שהוא בים חוף מעורב כן כן בחור ישיבה אלקק

בעעע

אי אפשר להאמין בבירורים.כמעט שלא, רק אם זה מאדם שמכיר אותך ובאמת יודע מה את צכירה... גם נס שאין לי פייס...לא מבינה את הבחורות ששמות שם חפשי תמונות שלהן....

יש

אפשרות לחסום את הגישה לתמונות ככה שזה לא בעיה ובפרופיל לא לשים תמונה לא רואה בזמה משהו רע במיוחד אצלי שיש לי חברות מכל הארץ ומשפחה סה"כ לשמור על קשר

זה

עדיין נסיון. אבל עליך ני סומכת....

אכן

צודקת. תמשיכי כך מותק....בעזרת ה' יבוא האחד בעיתו ובזמנו ותיהי הכי מאושרת! סתם כך שאני רואה חברות נשואות באיזשהו מקום אני ממש לא מקנא..! כי יש הרבה קשיים...וזה לא פשוט וורוד כמו שזה נראה חיצונית... אז כרגע אני רק מתפללת שיהיה עתיד טוב ככל האפשרושאוכל להתמודד עם הכל בצורה נכונה, כמובן עושה השתדלות, כשה' יחליט שזה הזמן זה יבוא....

נכון

ב"ה מרגישה צעירה לא חיה את הלחץ החברתי בכלל שזה פלוס ענק בשבילי וזהו החיים מתגלגלים.. שיגיע יגיע.........

למעלה