למה?

קליט

New member
*טיפוס

הרבה פעמים ה"עידה" משפיעה במידה כזאת או אחרת על האישיות . למשל את ואחותך יש להן מזג חם ואתן טיפוס איכפתי, וזה מתאים למה ששמעתי על העידה החמה שלכן . אני מסכים אתך . את צודקת ש"מכבדה יותר מגופו" . לטעמי את טועה שאת מתלהמת על כל מי ש (חשוד בעינייך כ) "אנוכי" . לא למדת את זה בתורה או בכתבי הרבי . . . תראי למשל את התגובה הקצרה והקולעת של "בחורה בסטייל" שענתה שהיום שהאישה לרוב עובדת אז אין כללים בענין .

קליט.אתה נשמע מגוחך ואדיוט.

א)אני כותבת את כל דברי בשיא הקרירות. לא שווה לי העצבים. מה שכן כואב לי על הסתימות שיש לבני האנוש. אם כבר אתה מדבר על עדה..אני מכירה מלא אשכנזיות חמות שמתלהמות אז ככה שתרגיע. אני בכלל לא אכפתית!כלפי אגואיסטים. אפילו לא בגרוש ואפילו לא ברבע גרוש. רק מי שיהיה אכפתי כלפי אז אני יהיה גם. וגם אז לא פינוקים מטופשים ולא שום אבטיחים ובטיחים. רק בדברים הנורמטיביים שקיימים בעולם. לא יותר מזה..רק אם הוא יעלה רף אז נחשוב על זה... כן וגם מדברי הרבי למדים לחיות חיי ביחד..ולא אגואיזם כמו שאתה נישמע.. בשביל אחד כמוך לא הייתי עושה אפילו טיפה מאמץ ..כלום. ובטח שאתה נישמע אנוכי..עצם זה שהראש שלך מונח שם בנושא שכתבת שיגישו לך..וארוחות זה מראה איפה הראש שלך מונח.. במקום שכל הזמן ראשך יהיה מונח איך לעשות טוב לאשתך ואיך לפנק אותה..אתה חושב מה יעשו לך זה מה שמעניין אותך..אז וודאי שאתה אנוכי. וכן קרובת משפחה שלי ניפגשה עם מישהו מהעדה שלה.. והוא מדבר הרבה יותר טוב ממך זה מה שבטוח. הוא דיבר נגד הקטע של להגיש וסיפר מה הוא יודע לעשות. אז אל תספר סיפורים. וגם אם נגיד הוא לא היה טוב...מה אכפת לי מזה????מחפשים מישהו אכפתי עד שמוצאים.. וממש לא מעניין אותי מאיזה באתי..ומה היא מלמדת לא מעניין בגרוש...ואם נגיד כולם שם אגואיסטים זה אומר שאני צריכה להמשיך את העוול הנוראי????? ממש לא! להיפך אני אהפוך את הכל...ויראה שהכל יכול להשתנות רק צריך לחפש...

ובכלל . . .

זה נורא כואב לי שאתה לא מבין . . . אני מנסה להסביר מזה חיי אהבה אמיתיים וחיי שותפות...משהו אמיתי שמרגישים האחד את השני. ואתה בורח ממש בשיא הכיף לקטע הכי טפל ד טפל שזה החומריות..וכל הגועל של האגואיזם.. למה?? מה אתה נהנה מזה? הקטע שאתה מזכיר את העדה ..אני יודעת טוב מאד למה אתה חותר ..אני יודעת טוב מאד..אפילו יותר מידי.. וזה חבל. מה שבכל זאת כדאי לך לדעת. זה ככה ..יש הרבה בלשון המעטה אהבלות שלא קלטו ונשארו ח"ו כנועות או שפוטות פרייאריות..והן באמת נותנות חומריות אבל זה לא שווה גרוש לעומת העיקר.... כי בעצם הכל תלוי בקצב התגובה... ומזה אף אחד לא מרוויח. אני מכירה מלא זוגות מהעדה שלי.. (שבטח לזה אתה חותר כשאתה מזכיר את העניין של העידה) והחיים שלהן עם הבני זוג בכלל לא טובים ,הם רבים המון..ולא מסתדרים...כי הכל אגואיזם שם.. ח מה שיש שם זה רק חומריות.... (רק שלשום שמעתי 2 סיפורים..אחד של `שפוטה`בלשון המעטה ,שהחזיקה מעמד בנישואים 5 שנים ,ועכשיו כבר לא אוהבת אותו,ועוד סיפור על מישהו שהיה שטלתן..ואשתו כבר פרודה ממנו שנה תפתח כל יום בשעה אחת עשרה את רדיו 103.00 תשמע את כל הסיפורים שם ) קיצר הכל עניין של קצב התגובה. לא יותר מזה. בסוף זה ניגמר. אז ככה שאל תתלהב על השטויות האלו... חוץ מחומריות הכל אכול...מריבות..טינה..סתם חיים. ובכלל~בחיי אהבה אמיתיים אתה לא אמור לחפש מה יעשו לך אלא מה אתה תעשה. *ושאני כותבת להרגיש אחד את השני אני מתכוונת לחום ואהבה,מילה טובה ומחמאה. אז אל תפרש את זה לפי מוח אגואיסטי. זהו מציתי את הנושא מקווה שהבנת משהו. ואםלא לך ליעוץ דחוף.

למעלה