למה ?

Hadartal13

New member
למה ?

למה את אוהבים את קרן . מה מניע אותכם לקנו את הדיסקים ולעקוב אחרי כל ראיון שהיא עושה , לתלות תמונות שלה על הקיר לחשוב עליה 24\7 ? הרי אני בטוח שה"חלום" של כל אחד שאי אפעם התחיל לאהוב אותה הוא שקרן איכשהו תזכור אותו . לא יותר מדי .. שתזהה את הפרצוף . והחלום הגדול היה שאולי תיהי איכשהו בקשר. גם אם לא חשבתם על זה פעם זה תמיד יהיה בתת מודע שלכם . ומעבר לכך ? מה זה עושה ?

blackfield2

New member
הממ...

מניע אותי לקנות את הדיסקים שלה כי המוזיקה שלה טובה.
האמת -אל תאשימו אותי חחח- אני לא ממש עוקבת אחרי כל ראיון שהיא עושה. רק אם יש לי כוח או חשק חח אין לי אף תמונה על הקיר שלה. התמונות היחידות שיש לי זה כמה מכוניות מיני קופר ושטויות שקיבלתי מחנות באנגליה. אני עצלנית בקטע של לקשט את החדר, ולתלות פוסטרים מרגיש לי קצת כאילו אני מעריצה של הבקסטריט בוייז.
לחשוב עליה 24/7 זה קצת מוזר, במיוחד אם מדובר בגבר (ולחדשים שהצטרפו- אני בחורה. חח) בהתחשב בעובדה שבערך כל 3 שניות הם חושבים על... הממ.. סקס.
זה יוצא כאילו... קרן-קרן-קרן-סקס-קרן-קרן-קרן-סקס-קרן-קרן-קרן... תודו שזה מטריד קצת
אני לא חושבת שהחלום שלי זה שקרן תזכור אותי או בסופו של דבר להיות איתה בקשר. אם זה היה החלום שלי אני חושבת שהייתי צריכה למצוא חיים ודחוף. אני חושבת שזה כיף ונחמד ומגניב שקרן מכירה אותי. אם הייתי מוזיקאית הייתי אפילו חולמת לעבוד איתה- אם כבר חלומות. אבל לא מדובר פה באיזו אלה יוונית או ג'יני במנורה או בסטייליסט/ית של ליידי גאגא- החלום שלי היה לקבל אחד מאלה (במיוחד את הסטייליסט/ית של ליידי גאגא. רק בשביל הכיף וכדיי שתהיה לי תחפושת לפורים. אף פעם אין לי תחפושת מקורית
). ושלא תבינו לא נכון, אני חולה על קרן, היא מהממת ואני מתה עליה ועל האישיות והכישרון הענק שלה, אבל כשהערצה ניהית אובססיבית (ועצם המילה "הערצה" בשבילי זו אובססיביות. ונכון, "מעריכה" זו מילה סופר מעצבנת וחרושה, אבל מה לעשות שהיא מתארת את המצב קצת יותר טוב... חחח) זה לא טוב. וחוויתי את זה פעם. אני מצד אחד שמחה שחוויתי את זה כי עכשיו אני יודעת שלא טוב להיות אובססיביים כשזה מגיע למוזיקאים או בכלל לכל מיניי סלבס, אבל מצד שני זו תקופה דוחה ומגעילה שאני דוחקת לצד. (זו תקופה שהיתה לפני קרן חחח) איזה חפירה דפוקה על סתם. בכלל לא עניתי על השאלה נראה לי חחחח בכל מקרה, אל תקחו את מה שאמרתי לפירושים שאני לא מתכוונת אליהם, כאילו שיצאתי עכשיו איזו מישהי שלא אוהבת את קרן... רק עכשיו התבכיינתי בשרשור OFF שאני חייבת הופעה ואין באיזור שלי. חחח בקיצור, הפסקתי פה. לא, פה. טוב... פה.

Hadartal13

New member
חח אז את נורמאלית ...

בניגוד לכמה אנשים פה אהממאניאמעהמממ ..
החלום הכי גדול שלי זה לעבוד איתה על מוזיקה .. מה שיקרה רק בעוד 15 - 20 שנה ככה במקרה הטוב
שאני אהיה קרן פלס בוגר רימון והיא תהיה מין גיבורת תרבות כזאת כמו יהודית רביץ . אני רואה את זה קורה .. אוף אבל לא רוצה שקרן תזדקן ... נראה שעכשיו טוב לה מתמיד

demon23

New member
עצה שלי

אל תשאף להיות 'קרן פלס בוגר רימון', תנסה להיות ייחודי ולא לחשוב על העתיד שלך בצורה כזאת וזה גם מתקשר למה ששאלת, על ההערצה.. אני חושב שאם יוצר מאוד אוהב זמר מסויים הוא צריך מאוד להיזהר לא לחקות אותו, (וזה מנסיוני האישי והקצר
)

אני חושבת שאתה מסיק מסקנות ומכליל.

ראשית - אני לא חושבת עליה 24/7
היי- גם על בן זוגי אני לא חושבת 24/7, גם על עצמי אני לא חושבת 24/7
,אני מודה ומתוודה קרן עולה במחשבות , אבל היא עולה בין בליל המחשבות שרצות בראשי ללא הפסק. אני באופן אישי לא עושה דברים כדי שקרן תדע מי אני, כדי שתקשר בין הניק לשם וכו'. אני עושה דברים (בין אם זה לגשת אחרי הופעה ולדבר או אפילו סתם לחבק) כי נראה לי שכל אומן היה רוצה לקבל פידבק מהקהל. ה"קשר" שלי עם קרן הוא נטו אחרי ההופעה למספר רגעים (החיבוק, המילים) . אני לא מצפה לרגע שנשב בבראסרי על מיץ גזר כמו חברות טובות. יש הפרדה.זה שקרן מזהה את הפרצופים של רובנו- כי מה לעשות ואנו לא שפויים ולא יכולים להפסיק ללכתאחרי הופעה אחת. אפשר להאשים אותנו?
לגבי לעקוב בראיונות- הסיבה לכך היא כדי להכיר אותה קצת יותר, ללמוד דברים חדשים, וגם כדי לצחוק , אבל יחד עם זאת אני לא זו שמצטטת את צמדים
- אני רואה את זה פעם אחת (אולי פעמיים ) ודי. יש לי מספיק דברים לעשות. לתלות תמונות על הקיר? יש לי תמונה אחת של קרן בחדר עבודה ממסוגרת והיא בכלל מתקופת אא"ה (רק שתבין כמה זמן עבר). היום אני כבר לא תולה תמונות של קרן /פוסטרים שלה על הקיר.

למעלה