למה???

למה???

הייתי רוצה שתסבירו לי משהו שאני לא מבין אני מסתובב בפורום ורואה הודעות על כל מיני חוברות קומיקס שאתם קונים עכשיו השאלה שלי היא למה??? למה לקנות כשאפשר ללכת לאתרים ולהוריד חינם חוברות קומיקס??? ואל תגידו שזה לא חוקי כי בקלות אפשר ללכת לאתר של marvel ולהוריד משם באופן חוקי לגמרי קומיקסים אז למה?????

Dreamsphere

New member
ככה!

לא יודע למה אישית אני לא אוהב את הקומיקסים האלא של הגברים בטייץ אבל אני משאר לעצמי שמי שכן אוהב עדיף שיהיה לו אוסף ל חוברות כי זה פשוט כיף לראות את זה על המדף וזה התחביב שלהם

chatenoire

New member
הדפדוף, ידידי, הדפדוף!

אין ספק שחינם זה יופי של דבר, אינטרנט זה יופי של דבר, וכמה שיותר חינם ואינטרנט יותר טוב. אז זה נכון להרבה מאוד דברים, אבל אני אישית מעדיפה לקרוא - מקומיקס ועד ספרי בישול - בצורה הקלאסית של הספר. נייר. יש משהו מושך בדפדוף, בלהחזיק ספר או חוברת ביד, לעלעל בעמודים, לקבל פייפר-קאטס פה ושם, להשכב במיטה ולנסות למצוא תנוחה שלא תכאב בעיניים, ביד שמחזיקה את הספר או בגב אחרי כמה זמן. זה אמנם מיושן ולא עדכני, אבל אי אפשר להחליף את זה בצג מחשב. או כמו שאמר אורי פינק - מחשב אי אפשר לקחת לשירותים.

chatenoire

New member
האמת..

..אני לא קונה קומיקס. אני לא מזמינה מחברות בארץ, לא מחברות בחו"ל, לא קונה בחנויות או בכנסים, ורק לעתים רחוקות רוכשת איזו חוברת ישנה בחמישה שקלים, אז אני משערת שאין לי מה לדבר...

Dreamsphere

New member
מחשב אי אפשר לקחת לשרותים

מה אם מחשב ניסע? אני זוכר שאבא שלי היה לוקח את המחשב ניסע שלו לשחק סוליטייר לשרותים

למעלה