למה?

bleeding guitar

New member
למה זאת שאלה טובה ../images/Emo168.gif

תשובה עדיין אין ובאמת המופע נשמע מקסים, רק מי שמופיע בו לו (חוץ מטל גורדון שהיא גדולה)

"כשקול נשי שר את המלודיות של ערן צור

" מתחיל סוג של קסם אחר", היא אומרת זה בדיוק הקסם שבו אפשר בלחיצת כפתור אחת להעביר תחנה. אין לי מושג בשביל מה, אולי כדי שנדע להעריך את המקור... :))

smaak

New member
כל עוד

נינט לא מופיעה במופע מחווה לערן, אני עוד מקבלת את זה - למרות שלא אוהבת את זה. וגם באמת- מופעי מחווה זה משהו שצריך להיות מותאם לאמנים שאוטוטו מקבלים פרס על מפעל חיים (ז"א- קשישים), או חס וחלילה מתים. בדיוק כתבתי בפורום שלי (ישראלים באירופה) אתמול, כמה נמאס לי לקרוא באתרי האינטרנט הישראליים על המחוות שהיא (נינט) עושה. יש יתרונות לחיים מחוץ לארץ במובן הזה

../images/Emo45.gif יווו, איזה פורום נפלא יש לך

נהניתי לקרא קצת, יפה לך :) איתך לגמרי בנושא נינט (למרות שאהבתי את "לא יכלתי לעשות כלום" ) ואמאל'ה, שלא תיגע לי בשירים של ערן צור. (מחשבה מבהילה משהו, נכון?) ערן צור מאד מאד צעיר ולכן זה כבוד גדול שמתקיים ערב שכזה לכבודו אז גם אם לא אהיה שם (ובכל אופן לא אחרי אוכל 8 -{ ) אני מחייכת כל פעם שאני נזכרת שהוא מתקיים

bleeding guitar

New member
לא חושבת שצריך להיות זקן ../images/Emo168.gif

כדי שיעריכו ככה את השירים שלך... אני חושבת שערן הוא אמן מוערך מאוד דווקא בגלל שהוא שונה מכולם, ושוב כל הכבוד למרינה על המחשבה ועל ההעלאה של הערב הזה רק הייתי בהחלט בוחרת אחרת את האמנים שמופיעים. ומצטרפת לאנחת רווחה מזל שנינט לא מופיעה, מצד שני כדאי לנו להזהר לא לפתוח פה לשטן היא בכל זאת הפתיעה עם האמנים שהיא הופיעה (דאממ ראיתי את גבע אלון מארח אותם, שלום חנוך!!! רוקפור אירחו אותה, תיסלם לעזאזל מופע איחוד אירוח אותה, מופע המחווה לענבל וכו' וכו' היא עוד תפתיע עם האמן הבא)

smaak

New member
זוועות!

איך התאכזבתי משלום חנוך כשהיא הופיעה איתו. מבחינתי מדובר בשחיטת פרה קדושה, ולא במובן הטוב של המילה!

למעלה