קקטוס ריחני
New member
למה?!
ערב טוב
מקווה שזה המקום הנכון..
היי אני בת 16 [כיתה י"א] לא לפני הרבה זמן הבנתי שאני רוצה ללמוד ולהתנסות בכמה שיותר תחומים [אם זה ציור, מוזיקה, ספורט, מדעים מדויקים, ידע כללי......] כשהמטרה היא להצטיין. עד עכשיו אני מרגישה שאני עושה את מלאכתי נאמנה. מאז ומתמיד ניגנתי, גם עכשיו אני מנגנת [לומדת פסנתר וגיטרה]. בשנה שעברה התחלתי להלחין וכבר הלחנתי 8 קטעים
, מציירת המון, הסביבה מעריכה את העבודות שלי וזה כיף
. אני מאוד אוהבת ספורט [מתאמנת בטניס, אני גבוהה וטוב לי עם כדורסל וכדורעף
והייתי מאוד רוצה לשחק כדורגל ולרכוב על סוסים
] אני יודעת בינתיים [מעבר לאנגלית] לדבר בדנית [דנמרק] להבין קצת שוודית.. ואני במגמת פיזיקה וזה מרתק!! העולם שלי באמת מאוד גדול ורחב בדיוק כמו שאני רוצה שהוא יהיה! עכשיו הבעייה היא כזו, כמעט ובכל אחד מהתחומים האלו אני מרגישה שהסביבה [ ביה"ס/הקונסרבטוריון/אימון] לוחצים עליי ומחליטים מי אני, ומה אני יודעת, מגדילים [ולא תמיד בצורה נכונה את היכולות שלי] מצפים ממני להמון המון דברים בבת אחת, גם ככה הרף שהצבתי לעצמי גבוה אני עוד לא נוגעת בו [אף פעם אני לא רוצה לגעת בו! רק להעלות אותו] וכבר הסביבה מעלה אותו יותר וזה מלחיץ אותי, מוריד לי את ביטחון, אני מפחדת שאני לא אצליח לעמוד בכל מה שמצפים ממני גם ככה קשה לי להתמודד עם כישלונות..אני לא מסוגלת עם כל הציפיות האלו ואני מודעת לזה שלצפיות יש צד חיובי, אבל לא במינון כזה..: -למה במסדרונות בבהי"ס אני צרכה לשמוע שהמורה לספורט סיפרה בכל כיתה וכיתה על ההגשות שלי בכדורעף והקפיצה לרוחק שלי?! ועוד אח"כ להתוודות שהיא סיפרה עליי ושהיא מצפה ממני לככה וככה וחסר לי אם פחות מול כל הכיתה! -למה המורה שלי לגיטרה מסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח כשאני שואלת אם משהו לא ברור לי/לא יודעת?! -בשנה שעברה המורה להרכב גיטרות החליט מסיבה לא ברורה [ ....] שהוא רוצה שאני אכנס להרכב בוגרים למרות שאני לומדת גיטרה רק שנה אחת ועכשיו [בשיעורי ההרכב] לא תמיד הכל הולך לי על הפעם הראשונה פרפקט [ובצדק] והוא עושה פרצוף ואני צרכה לנשוך את השפתים.. למה?!?
ערב טוב