למה?

פזיה1

New member
למה?

המשך היום אני כאילו שורדת..עובדת לומדת,באמת שאני משתדלת. כאילו חזרתי לחיים כאילו שכחתי אותו, את הכאב. מצליחה לחייך מפרח שפורח להנות מהשמש שזורחת, כאילו לא מרגישה כלום, ובלילה..מספיקה מחשבה אחת ,ומספיקה אחת שתתגלגל , והיא מושכת איתה עוד אחת ועוד אחת..והדמעות והגעגוע. ואני כבר חשבתי שהתגברתי.. סליחה שנפלתי עליכם ככה בלי הודעה, פשוט עצוב לי.

לפני הכל, קחי חיבוק ממני.

אני בהחלט מכירה את ההרגשה. אני גם יודעת שמתגברים, בסופו של דבר. החזיקי מעמד ובאי לכאן מתי שאת זקוקה לאוזן קשבת ולעידוד. יום נפלא

"אתה משאיר לי את הלילה מיותם

מאהבה" פעם היה שיר כזה. אני זוכרת אותו מהתקופה שנפרדתי מבעלי - דאז החבר שלי. כל היום הייתי מצליחה לעמוד בזקיפות קומה על הרגליים ובלילה הייתי מגרדת את הרצפה. סמרטוט רצפה עבש היה יותר יציב ממני. כל כך מבינה אותך. לפי דעתי? דאגי לעצמך למלא את הלילות. הצצתי בכרטיס האישי שלך אבל אין שם כל פרט מזהה עלייך אבל אני מניחה שיש לך חברות. נכון? אז זה הזמן ! צאי בערבים מהביתה! צאי לבלות, קרעי את העיר. לא בכדי למצוא דווקא מישהו אחר במקומו אלא יותר כדי למלא לך את הערבים, להתעייף ולחזור הביתה לישון בלי יותר מדי זמן ערות לכאב. שיהיה לך רק אושר הילה.

למעלה