למה Nightwish מסווגת כPowermetal?

Lost Anni

New member
נאמ...

יש בהם קלידים, יש בהם קצת אופרה, יש בהם סולואי גיטרות... זה פאוור מטאל
(ניראלי...
) נאמ מישהו בטח יתן לך הגדרה יותר טובה משלי

Blade Of Fire

New member
למה לא?

שירה אפית, קלידים ושיתוף של כינורות (גם אם הם מסינטיסייזר), הקול של טאריה מעלה את השיר לטונים גבוהים מאוד שמאפיינים פאוור, הנושאים קשורים למלחמות, אלפים, קסמים, לילה ושאר נושאי הפאוור. אם את רוצה לדייק אז אפשר לסווג אותם כפאוור-מלודי מטאל... אבל זה כבר תתי ז'אנר ואין לי כוח להכנס לזה....

afiloo

New member
יש לזה שם

סימפוניק פאוור מטאל. בכל מקרה, אתה חייב להודות, שבאלבום האחרון nightwish הולכים ומתרחקים מהפאוור המקובל.

Blade Of Fire

New member
אני לא אכחיש

אם תבדקי את הביקורת שהייתה פה לא מזמן על once את תראי שביקרתי קשות את הלהקה המצוינת הזאת... הם התמסחרו וכנראה מנסים למשוך קהל אינדיאני שיבו להופעות שלהם..
(אם אתה בן-סליחה מראש...)

MichaLaB

New member
אופרה זה מאפיין של פאוור?

איזה עוד להקות יש אישה ששרה וזה פאוור?

afiloo

New member
לא רק פאוור

אבל אם אתה אוהב את nightwish אז אתה יכול לנסות גם את: Evanescence Within Temptation Epica (המעולים) ואת האלבום הראשון של After Forever יש להקות נוספות שמשתמשות בזמרות בעלות קול נקי (גם עם במידה פחותה יותר (נייטוויש) בשילוב עם זמרים (בעלי קול נקי או גראולים) כמו Tristania, Sirenia, Draconian וכו' - יש המון להקות כאלה, אני ציינתי רק את אלה שאהבתי.

Jillian

New member
כל הלהקות שאמרת מעולות חוץ מ...

Evanescence הם סתם מנסים להיות אפלים וקשוחים...

Blade Of Fire

New member
הו לא אמר שהם פאוור...

למעשה- וויד'ין טמפטיישן, אפטר פוראבר, אפיקה וטריסטינה הם גות' מטאל. אני מסכים שאוונאסנס הם סתם לא קשורים אבל לאיימי יש קול העונה לדרישות הגבוהות של הגות' או המלודי מטאל. כל מה שאוונאסנס צריכים זה מלחין שונה וקצת שינוי בליריקה. זו להקה עם המון פוטנציאל שצריכה לממש אותו.. ודחוף...

Jillian

New member
כן צודק

אין מה להגיד לאיימי לי אכן יש קול מעולה אבל כן הליריקה... וגם רוב השירים דומים אחד לשני והמוזיקה לא מיוחדת

slallum

New member
=S

דיסטורשן "חלק" שכזה, שמאפיין מאוד את הפאוור. שירה פאווריסטית ביותר, מספר מדי פעם על אגדות, דברים אפים שכאלה. שירה שמגיעה לקולות גבוהים, גם מאפיין מאוד את הפאוור. קלידים קצת דומיננטים, גם חלק מזרם הפאוור.

MichaLaB

New member
עדיין אין תשובה? :/

אני מכירה מישהו שאומר שכל להקה שהיא מטאל ויש לה סולנית בטונים גבוהים היא מסווגת כגות' מטאל. הלהקות שניתנו למעלה הם לא פאוור בכלל, במיוחד לא אוונסנס.

Blade Of Fire

New member
המישהו שאת מכירה טועה

לרוב המשפט הזה נכון.. אבל נייטוויש הם פאוור. נקודה. הם לא מספיק דכאוניים או אפלים בשביל גות'...

slallum

New member
...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=760&msgid=48383152 - תשובה ואוונסנס אכן לא מתקרבים לפאוור.

justyy21

New member
מנצלש

היי אני מחפש מה האלבום הבא שכדאי לי לקנות ובא לי פאוור (אני לא מוריד שירים) אז בינתיים הפאוור שיש לי ואני אוהב: hammerfall-renagede nightwish-wish master blind guardien-nightfall in middle earth (אני גאה בעצמי שהצלחתי לכתוב בלי שגיעות כתיב,אני מאמין,דיסלקט שכמוני) המלצות,איסורים,מתכונים,מישהו?

orrrrrrrrr

New member
בגדול

הם תת זאנר של הבאי מטאל המשלב סממני אופראיות וגות' אומנם "האופרה" אינה בדיוק מאפיין של הפאור מטאל, אלא בעצם מעין תת זאנר שלו שהושפע ממנו..

למעלה