למה nbtstat לא עובד לי??

Golan24

New member
למה nbtstat לא עובד לי??

אני לא מבין את זה. אני מנסה להריץ למשל nbtstat -A ipaddress על מחשב מסוים באינטרנט ולמרות שבצד המרוחק פתוח פורט 139, וגם 445 אני מקבל נעליים!
C:\>nbtstat -A 212.123.123.123 Local Area Connection: Node IpAddress: [169.254.111.0] Scope Id: [] Host not found. b012: Node IpAddress: [82.62.242.192] Scope Id: [] Host not found.​
אצלי דאגתי שיהיה V על הקליינט פור מיקרוסופט נטורקס אז למה העניין לא עובד לי??? תודה

Golan24

New member
היתכן שספק האינטרנט חסם לי 139?

היתכן שספק האינטרנט (שלי, או של הצד המרוחק) - "הורג" על הדרך את פורט 139? אני מחובר לברק, הצד השני לבזק בינלאומי (בהודעה הקודמת שיניתי כמובן את הכתובות ושאר הפרטים)

ezaton

New member
סביר להניח שכן

אין הצדקה הגיונית לשימוש בשיתוף קבצים מעל רשת האינטרנט, שלא מעל מדיום הצפנה או תיעול, כדוגמת פתרונות מבוססי VPN. ב- 139 ו- 445 משתמשים המון וירוסים ובוטים שסורקים אוטומאטית, ומנסים להשתמש בחורי אבטחה נפוצים בשירות זה לצורך הכנסת סוסים טרויאניים, וכלי שליטה מרחוק. בקיצור, זה אכן האינטרס של כל ספק אינטרנט שפוי לחסום, לטובת לקוחותיו.

Setup

New member
לפחות על פי הנסיונות שלי, אכן נחסם

אצל כל הספקים בארץ כלומר, בסריקת הפורטים אתה אכן תגלה את הפורטים הפתוחים, אבל לא תוכל להתממשק אליהם מכיוון שהעניין מטורפד ברמת הISP

למעלה