למה nataliaoreiro.co.il נסגר?!
E ERonny New member 5/7/04 #2 שיט../images/Emo26.gif אממממ אני אין לי כוח לפרט כי הרגע כתבתי למישהו את הסיבה באיימל אבל במחשב אחר.בקיצור מכיוון שלי ולרוני נמאס מנטליה וסתם ביזבזנו כסף על השרת החלטנו לסגור את האתר.כל המעוניין בדומיין מעוניין לפנות אלי
שיט../images/Emo26.gif אממממ אני אין לי כוח לפרט כי הרגע כתבתי למישהו את הסיבה באיימל אבל במחשב אחר.בקיצור מכיוון שלי ולרוני נמאס מנטליה וסתם ביזבזנו כסף על השרת החלטנו לסגור את האתר.כל המעוניין בדומיין מעוניין לפנות אלי
פ פיקוש New member 6/7/04 #5 לי נמאס מנטליה? נפלת על כל הראש?! נמאס לי לבנות ת'אתר אין לי זמן אליו! על נטליהההה אני פשוט שרוף!!! וממש לא נמאס לי ממנה!
לי נמאס מנטליה? נפלת על כל הראש?! נמאס לי לבנות ת'אתר אין לי זמן אליו! על נטליהההה אני פשוט שרוף!!! וממש לא נמאס לי ממנה!
N niravital New member 6/7/04 #7 לא נורא ../images/Emo13.gif קחי תקופת צינון, הפסקה, ואולי יחזור לך החשק, גם אם לא זה עדיין לא נורא, ובהצלחה עם שאר הדברים (אבל בפורום את נשארת, כן??? )
לא נורא ../images/Emo13.gif קחי תקופת צינון, הפסקה, ואולי יחזור לך החשק, גם אם לא זה עדיין לא נורא, ובהצלחה עם שאר הדברים (אבל בפורום את נשארת, כן??? )
N niravital New member 6/7/04 #15 הכל שאלה של... באיזה אופן את מתעסקת איתי... את יכולה להסתבך אבל אפשר גם בחיובי