למה?...

למה?...../images/Emo7.gif

שלום לכולם! הצצתי קצת על הפורום והחלטתי להעלות את בעיה שמטרידה אותי.. אני ובן זוגי התחלנו לשכב לפני כשבועיים. זו הייתה הפעם הראשונה שלי. אני יודעת שהפעם הראשונה היא לא תמיד נעימה ויכולה להיות מכאיבה וכך היה. ציפתי שהפעם השניה ..השלישית יהיו יותר נעימות אבל לא כך המצב. מאז יצא לנו לקיים יחסים מספר פעמים ובכל פעם שניסינו הייתה לי תחושת כאב. הכאב הוא כמו כאב פנימי כזה בכל פעם שהוא מחדיר. כמו מין מכה כזו שפחות כואבת כשאין חדירה מלאה. חוסר הניסיון שלי לא מאפשר לי לדעת מה הבעיה הכאב הזה "סביל" אבל הוא לא מסב לי הנאה דבר שמאוד מתסכל את שנינו. האם יכול להיות שהכאב קשור לתנוחה ? או אולי סיבות אחרות שלא ברורות לי.. helppp

חתולבל

New member
ועד שהולכים לבדיקה אצל גניקולוג

ניסיתם לשנות תנוחות? אולי תמצאו משהו שנוח ונעים לך יותר! ומה לגבי רטיבות? האם את מגורה ורטובה מספיק? תוספת של קצת ג'ל סיכוך על בסיס מים יכולה לפעמים לשנות הכל... ובכל מקרה - כל עוד כואב לך - אני מציעה פשוט להרגע, לקחת את הדברים לאט יותר, אולי אפילו לוותר על נסיונות החדירה לתקופה מסוימת. ואז לחזור ולנסות שוב לאט לאט ובעדינות. שיהיה רק בכיף!

../images/Emo24.gifתודה ../images/Emo54.gifבל!!

החלק החשוב הוא לנסות להמנע מיחסי מין מלאים. כל זאת ע"מ שלא ליצור התניה אשר תביא את ה"כואבת" לפחד מהפחד ולהמנע מיחסי מין מלאים....גם כשיהייה אפשרי. לא, אני לא רוצה להפחיד,אבל דווקא בתחילת יחסי המין,חשוב שהחוויה תהייה חיובית!!! עידן

|חיבוקוכמובן...שלא יהייה לא מובן...

כל מה שחתולבל כתבה לפני נושא ההמנעות....נכון ומבורך!!! עידן

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני ידעתי שזה לא יהיה נעים בהתחלה אבל באמת חשבתי שזה יהיה כך רק בפעם פעמיים הראשונות, בגלל זה קצת התאכזבתי לאור מס' הניסיונות הלא נעימים.. אני מקווה שזה רק יילך וישתפר בעתיד. תודה רבה על העצות

לגבי הגודל

ראשית אני מסכימה אפ כל מה שנאמר על ידי החברים המלומדים. האם יש לו איבר בגודל חריג? אני מציעה לך גם להתנסות עם ויברטור ולראות אם את מכאיבה לעצמך. כשיש לך שליטה מלאה תוכלי לוודא אם זה השילוב של שניכם או אולי רק אצלך.

למעלה