למה

Arie18

New member
למה ../images/Emo46.gif

היי אני חדש בפורום, ואני בן 18.5, תלמיד בישיבת הסדר (כלומר דתי) סליחה על ההתבטאות, אבל למה "תפוז" מביא לזהר בלום להתארח כאן ולשאר המתמודדים לא
למה רק צד אחד
למה גם "תפוז" מארח הרבה אנשים מ"שינוי" ונותן להם באתר אצלו הרבה קולות ולאנשים ממפד"ל או ש"ס אפילו לא משהו אחד קטן

יוֹאב

New member
שלום אריה

זה לא שתפוז "מביא" לזוהר בלום להתמודד. זהר בלום היה היחיד שפנה אל מערכת "תפוז". תפוז הוא גוף מסחרי שלא נוטה לצד זה או אחר ולא מתערב בבחירות. בתפוז ישנה חשיפה אדירה למאות אלפי מחשבים, ולכן זהו אינטרס של המועמדים להתארח בתפוז.

אריה זה מראה כמה האנשים במפד"ל

ב"ה חכמים ואין להם זמן מיותר לשטויות כאלה הרי רובו של הפורום חוץ מ-3 פה חילונים אז אם מי הם ינהלו דיון אם אנשים שלא רוצים לשמוע אותם (ראה הודעה שלי למעלה 21/10) בפתק למועצה שמים ב'!!! המפד"ל

אתם מדברים עלי??

ב"ה אם אתם מדברים עלי אז רק אמרתי שזה בתכלס באמת שטויות למי שיודע שאין לו מה להשקיע כאן כי יש פה רק 3 דתיים או אם יש פה בכלל דתיים.. העיקר להיכנס ולנהל שירשור של שאלות כאשר הקהל לא מעונין לשמוע אותם בכלל ... וזה לא רק לנציגי המפד"ל אלא בכלל לכל הנציגים הדתיים ...... זאת דעתי

Arie18

New member
יואב, היא לא פרקה זעם כאן...

היא כתבה את דעתה: שלא שווה לנציגים דתיים לבוא לבקר בפורום כאן

אולי תשאל מה אני עושה ברחובות ?..!!

ב"ה ומה אני עושה פה? אני בפורום אחר בתפוז וראיתי ברשימת הפורומים שיש פורום רחובות אה החלטתי להצטרף (נראה לי שממש לא היתם רוצים....
) וזאת כי אני גרה ברחובות ...

צודק!!!!

ב"ה ובקשר למה שאמרתי שהנציגים הדתיים עשו בחוכמה זה לא היה בציניות ....(אם בלבלתי פה כמה אנשים
)

למעלה