למה .... ../images/Emo35.gif
למה אני עדיין מצפה מהם בידיעה שאין טעם לצפות ? למה אני מתאכזבת בכל זאת בכל פעם ? יום ראשון דיברתי עם אבא שלי לגבי בעיה בחשמל הוא ייעץ - נתן כיוון וכך הסתיימה השיחה... ציפיתי שיתקשר יברר אם הסתדרנו
כלום נ א ד ה . יום שישי דיברתי עם אמא שלי, ואמרתי שאני לא חושבת שנגיע לארוחת ערב, היא נפגעה אמרה שתדבר איתי, וכמובן מי שמע ומי ראה אותה
לא שהיא מתקשרת בד"כ, אם אני לא מתקשרת במהלך השבוע פעם או פעמיים יכולים לעבור שבועות וחודשים עד שנדבר, משום שהיא לא מתקשרת אלא אם היא צריכה משהו, וכך גם אבא שלי. הם חיים במין עולם מוזר משלהם אמא שלי חושבת שאהבה מביעים דרך האוכל
לפני שבועיים היינו בביקור במוצ"ש (כי לא מרגיש לנו בנוח כל הזמן להגיע בימי שישי לאכול) והיא לא מעריכה את זה, אם לא באנו לאכול - כאילו לא ביקרנו. אין עם מי לדבר, ובד"כ זה עובר ולא מציק... כבר לא מפריע שהם עדיין לא באו לבקר אותנו בדירה (ובכלל) מאז שהתחתנו ... והדבר היחיד שאני חושבת עליו זה : למה
למה אני עדיין מצפה מהם בידיעה שאין טעם לצפות ? למה אני מתאכזבת בכל זאת בכל פעם ? יום ראשון דיברתי עם אבא שלי לגבי בעיה בחשמל הוא ייעץ - נתן כיוון וכך הסתיימה השיחה... ציפיתי שיתקשר יברר אם הסתדרנו