למה

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
למה../images/Emo35.gif

הגדולים לא לומדים מהקטנים לשחק תופסת קלס או מחבואים
האם קו ישר יכול להיות עקום
Kטלנית
אני רציני
מעוף

d a n i e l s 5

New member
גם אתה רוצה לדבר על פילוסופיה?

הגדולים אלה שהיו פעם קטנים ממשיכים לשחק תופסת (פלרטוטים וחיזורים), קלאס (1,2,3...זוגיות פתוחה או אחרת), תתפלא אפילו מחבואים (ראה ערך הנעלמים/נאלמים)...... קו ישר הוא קו ישר....ברגע שהוא עקום הוא כבר לא קו ישר.....תראה כמה פשוט... עוד משהו?

jdpworld

New member
עכשיו שיקום מישהו...

ויגיד לי ישר לפנים,שאיננו מבין על מה אני מדבר.

d a n i e l s 5

New member
קמתי :)

קראתי שם..... לא הגבתי כי ... באמת באמת באמת לא הבנתי על מה אתה מדבר, לא הבנתי את העניין או החשיבות של ה"אחר".

רות 2

New member
קמתי.......ומיד .

גם עושה תנועת פלייה רולווה מבלי להפיל ת'כובע...

jdpworld

New member
אבל לך

אני לא מאמין...לא חיבים להסכים בשביל להבין.

למה רותי..

"למה רותי? - לא יודע לא אגיד לך למה רותי? רותי למה? היא לא בשבילך (לא?).."

G a v ® i e L

New member
האאאא?? אני רואה שזה מידבק...

או שזה סתם נהיה COOL העניין הזה של העמימות, אולי גם אני אתחיל, או שכבר התחלתי?, סחתיין JP , אתה מכתיב אופנה ! גבריאל, שניים סינים עם כינור גדול.

jdpworld

New member
מבקש בכל לשון של בקשה

לא בעיסה אחת.יש כוונה ויש כוונה.

למה כובע..

"למה כובע? - לא יודעת כובע טמבל סתם למה כובע? כובע למה? סתם בשביל הים.."

../images/Emo6.gif זה ממש לא פייר...

בזמן האחרון קורה לי דבר מוזר עד אז אני הייתי האמא...שידעה, הובילה, לימדה, הזכירה, עודדה, תמכה ועוד מלא אתם יודעים ופתאום אני מרגישה שכאילו נעזרת על ידי ילדיי פתאום הם מזכירים לי, שוכחת והם מסבירים לי, מעדכנים אותי הם מזהירים אותי, ואפילו מתנהגים אלי ביתר רגישות כדי להנעים, לרצות, לספק, לעדכן, יוווו אני מזדקנת והופכת לילדה והילדים שלי הפכו לבוגרים העולם הולך ונעלם מאחלת לעצמי שלא אזדקק להם מלבד להיות לצידם ועבורם

למה יויו..

"למה יויו? - לא יודעת יויו זה נחמד למה יויו? יויו למה? תני לי עוד אחד.."

אמרתי לך ואמרתי לך

חיוך= קו ישר
עקום והנה עוד אחד: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (אבל זה שלי,זוכר?) הקוצור,הכל ניתן לכיפוף
כמעט.

יערית

New member
דווקא

לאור המצב המתקדם לצערינו,הילדים לומדים מהגדולים כל מיני "משחקים" טרם זמנם. לשחק כמו הקטנים:אין לי בעיה עם קלאס,גומי,תופסת, חמור חדש:),מחבואים וכו'..רק תבקש:)

מזל חי

New member
עקומה ישרה?../images/Emo8.gif

היום דוקא איזה ילד רצה שאני אשחק איתו משחק של ילדים באורגנל החמיא לי מאוד במציאות ויתרתי .. למרות הרצון להשאר ילדים ולהרגיש ככה עדיף לחיות את המציאות.

יערית

New member
ואם אציע לך

לשחק קלאס,תרגישי לא מציאותית? כאילו דא?מי אמר שזה שייך רק לילדים?

למעלה