למה 4X4?

ac cobra

New member
אולי תתין עוד פרטים

כמו מה התקציב מה אתה רוצה לעשות איתו?

kitt

New member
רכב שטח עדיף אך ורק בשטח, על הכביש

הוא נחות מכל פחונית קוריאנית מצויה מבחינת צריכת דלק, אחיזת כביש, עלויות אחזקה, נוחות נסיעה וכד´.

התקציב

באזור ה- 50,000 לקניית האוטו השימוש יהיה בעיקר בכביש אבל לפעמים גם בשטח מה ההבדלים במחיר בערך בין ג´יפ לאוטו פרטי?

ac cobra

New member
אמממ יש די הרבה הבדלים

לגייפ יש כבר 4X4 שנותן לו יתרון בשטח אבל יש את הפורש טורבו שיש לה גם הנעה כפולה (= 4X4) ומי יותר טוב בלתפס על שיפורים או לדרת מהם הגייפ שוקל יותר ממכונית רגילה לגייפ יש מעט כ"ח ( תמיד בסיבובות ה140 כ"ס) אבל זה מספיק כדי להזיז 2 טון הגייפ עושה יותר טוב עבירות בשטח ועוד..... נ.ב אף אחד לא ינסה לעשות עיברות עם פורש טורבו נכון??

-רוני-

New member
לדעתי אתה לא צודק

רכבי השטח של היום מאובזרים ונוחים לא פחות ממכוניות פרטיות ואולי אף יותר, ומבחינת נהיגה הם הרבה יותר נוחות מניסיוני, לגבי צריכת הדלק בסכום שיש לבחור הוא יכול לקנות רכב שנוסע על סולר הרבה יותר זול מבנזין כולל אגרת רישוי, אחיזת כביש תלוי באיזה צמיג אתה נוסע.

-רוני-

New member
רכב שטח לא עדיף אתה צריך

לאהוב את השטח לאהוב טיולים לאהוב את החוויה של הטבע, השאלה הנישאלת אם יש לך את זה, תראה כל מה שקשור ברכבי שטח יקר כולל אחזקה ותיקונים כמובן תלוי כמה אתה יורד לשטח, בארצנו נוסעים 90-100 קמ"ש לכן אין שאלת מהירות איטי או מהיר בדרך כלל רכבי שטח יותר חזקים ובנוים לקבלת מכות, יותר ממכוניות פרטיות, השאלה הנישאלת אם אתה אוהב לטייל????? ולא מה עדיף אף אחד כאן בפורום לא יכול לענות לך מה אתה אוהב.

אני אוהב לטייל

אבל האוטו לא ישמש הרבה לטיולים הוא ישמש בעיקר לכביש אבל לפעמים גם לשטח. איזה רכבי שטח מומלצים בשנים 95 ומעלה בתקציב שלי

ac cobra

New member
הינה כמה גייפים שאתה יכול לקנות

ניבה אולי למצוא איזה ניסאן טרנו 2.4 בנזין שתי הדגמים של סוזוקי הסמוראי והויטארה סופה ישנה וכמובן איזה סיקס ישנה נ.ב יש איזה אחד שמוכר דגם אספנות יפה שמור ואדם

-רוני-

New member
לא לא לגעת בניבה שלא תגיד

שלא היזהרנו היה לי לפעם ישב יותר במוסך מאשר על הכביש וכושר העבירות שלה על הפנים, ראה הוזהרתה...............................................

למעלה