למה שלא

spraizler

New member
למה שלא

בסמינרים ומפעלים שעולים הרבה כסף, במקום לשלם הרבה כ"כ נקדיש זמן מסויים לעבודה או עזרה באותו מקום, ובכך נצמצם את ההוצאה של כל חניך? אני יודע שדברים כאלה נעשים בתנועות אחרות וזה הולך לא רע.

spraizler

New member
הקפצההקפצההקפצההקפצה

הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצה

spraizler

New member
אני באמת לא מבין למה לא עושים אותו

זה דבר מקובל גם בכל שאר התנועות האחרות.. מוזילים את המחיר ועובדים בשביל זה.. אפשר למצוא בזה גם כמה ערכים של התנועה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif הממ.. אני יודעת שיש כאלה

שעושים את זה..
הממ.. נגיד במנשה כל מושב עשה כל מיני עבודות וביחד הרווחנו הרבה כסף שהיה אמור לסבסד את טיול חנוכה שהתבטל..
לא זוכרת מה עשו עם הכסף בסוף.. אולי סיבסדו את מסע מכתשים או משהו..

spraizler

New member
התכוונתי יותר לא לגיוס כסף לפני..

אלא במהלך אותו דבר.. משהו תנועתי שיהפוך להיות תמיד.. יש טיול וישנים בפארק גולדה למשל? עכשיו ביוסי יפה למה שלא נקדיש חצי יום עבודה לנקיון המקום ותחזוקתו ובתמורה הם יתנו לנו לישון חינם למשל.. זה מוזיל מכירים, גורם ליותר אנשים לבוא, יוצר הרגשה שאתה תורם ומקבל על זה משהו, מראה לך את חשיבותה של העבודה.. ויש עוד ועוד סתם מוזר לי שעדיין לא חשבו על זה.. אז אם מישהו ממארגני הועידת נוער קורא את זה אני אודה לו אם הם ישלבו את זה או דיון לפחות בועידה עצמה..

kedeman

New member
שני דברים

א. יש רכז מפעלים חדש בתנוה בשם מתן הייתי מציע לך לדבר איתו על זה (או למישהו אחר) ב. מצחיק אותי שנתת דווקא את יוסי יפה בתור דוגמא - אני מניח שלא היית בו קודם לפי איך שאמרת את זה ביוסי יפה מגיעים בערב ושלושת הימים שאחרי הם חצי יום עבודה - סידור שבילים, חניונים, נקיון, גיזום, צביעת מתקנים וכו', והחצי השני הוא טיול באזור וכן, זה עוזר לסבסד את הטיול כי קקל או החברה להגנת הטבע משתתפים קצת במימון או שלפחות הם לא לוקחים כסף על שרותים שהם נותנים לנו

spraizler

New member
באמת לא הייתי ובאמת זו לא דוגמא

טובה.. פשוט זה הטיול הכי קרוב אז סתם זרקתי משהו... הכוונה יותר לסמינרים גדולים וכאלה.. לדוגמא מדצים מדמים משצים ובקשר למתן.. לא ידעתי :S אין לי מושג ממש מי זה הצמר, מה התפקיד של כל אחד ואיך ליצור קשר..

יודע מה...

תקשיב בוא ננסה לדבר באיי סיי יותר לגבש רעיונות... אמרת שזה מתקיים כבר בתנועה אחרת? אתה יודע על זה פרטים? אם נבוא עם רעיון יחסית מגובש ועם מידע ומאורגנים נוכל להפגש עם הרכז מפעלים ולדבר איתו בנושא.... אני חשבתי על יום אחד מתוכו שיהיה מוקדש לנקיון ענק של מקום מסויים וככה אפשר לקבל חסות מכל מיני אירגונים... קיצר הרעיון שלך הוא נהדר ואם בא לך דבר איתי באיי סיי ונוכל לפתח אותו ואולי אולי אולי אף לממש!

kedeman

New member
מתן הוא הרכז מפעלים החדש

בכל אופן - כשתגבשו את הרעיון תדברו איתו 0546733963

spraizler

New member
סבבה אני אדבר איתך..

באמת שמוזר לי שאף אחד לא מכיר את זה .. זה דווקא די נפוץ אני אנסה לברר יותר לעומק בתנועות אחרות ואדבר איתך ענבר.. ונראה מה נעשה ותודה על המספר

למעלה