למה שלא תכנסו ל - HONESTNOTES

DJ$upreme

New member
למה שלא תכנסו ל - HONESTNOTES

האתר של האמן הישראלי שי נבון שיושב בניויורק מציע הורדות חדשות. למי שלא שמע, ולמי שרוצה לשמוע את ההורדות החדשות, פשוט תלחצו על הלינק. שי עובד כרגע עם כמה פרוייקטים בניו יורק, ודיסק הדמו שלו מסתובב אצל כמה וכמה A&R's בניו יורק סיטי. מה דעתכם - יש לו סיכוי?

DJ$upreme

New member
תכנסו ל - MUSIC ותקשיבו לשירים של

שי וגם לארבעה של מגדה, זמרת ושחקנית ישראלית.

volatile

New member
אוקיי ככה

From Time To Time - הפקה די משעממת לטעמי, מאוד בנאלית וצפוייה... נשמע שלשי יש קול טוב אבל אני ממש לא מרגיש שהוא מנצל אותו בשיר הזה, מבנה השיר פשוט למדי והביצוע הווקאלי בהתאם. Work - הרבה יותר טוב, ההפקה מעניינת הרבה יותר, שי נשמע הרבה יותר טוב בשיר הזה הן מהבחינה הווקאלית והן מבחינת מבנה הכתיבה. שהוא יותר רענן אבל עדיין יש גלישות, הרבה גלישות ווקאליות שהיו צריכים לעלות עליהם כבר בהקלטות או שאולי זה בכוונה איך שהוא מפספס את ה - "Love" בצורה בולטת בסוף איזה שורה. מדובר בשיר יפה שנשמע מעולה. Cold December night - ההתחלה לא מבטיחה, מצטער אבל זה נשמע כאילו שי לקח טון קשה שצריכים לגשת אליו בצורה מסויימת וניגש אליו בצורה אחרת. הוא טועה המון בטונים פה (או במילים פשוטות מזייף). ההפקה פשוטה ומבוססת על פסנתר בלבד, אבל חמודה בסה"כ. השיר היה יכול להיות הרבה יותר טוב אבל מחוסר המאמץ של From Time To Time, שי זינק רחוק מדי עם השיר הזה ואו לא עבד מספיק על הפרייזינג או פשוט נטול יכולות ווקאליות מספקות בשביל להחזיק את המנעדים הווקאלים האלה כמו שצריך. My beat - אחלה הפקה, גרובית למדי. שי נשמע לא רע פה אבל שוב יש הרגשה שהוא יכול להוציא את עצמו יותר טוב. Sleepy U - כבר נשמע יותר טוב, לרוב שי חומק פה ממלכודות הטונים הנמוכים שהוא לא שולט בהם כמו שצריך, נשמע טוב למדי, עדיין פרייזינג לוקה שמפריע לי להנות מהשיר הנאה שלמה. But Not For Me - פייי אחלה קול יש למגדה, גם כתיבה מאוד אם טי וית, נשמע ממש טוב, כמו בלדה שיכולה לעבוד יפה מאוד בצורה מסחרית. מזכירה לי קצת איזה שיר של מדונה שברח לי שמו וקצת את Unbreak My Heart של טוני ברקסטון. Stare Into the Sun - שוב שיר סבבה של מגדה. אחלה ביצוע, הפקה שוב די בנאלית מאוד אמריקאית אבל עובדת יפה מאוד עם השיר. ובהחלט מדובר בעוד שיר מנצח. Cold December night - מגדה מבצעת את השיר יותר טוב משי אבל עדיין מתבססת בעייה בפרייזינג, מה שקצת משפר את הביצוע שלה על של שי זה שהיא מורידה טונים ומעלה טונים במקומות הנכונים ולכן זה נשמע הרבה יותר טוב. בהחלט ביצוע הרבה יותר טוב אבל יש בעייה גדולה מאוד בלחן וזה נשמע גם בביצוע הזה. By The Way - השיר הכי מעניין של מגדה פה. הפקה מוזיקלית מאוד יפה ועשירה עם ניחוחות ג'אז וביצוע מעולה. מסקנות... למגדה כבר יש מה שצריך בשביל להצליח, יש לה קול מבטיח, טקסטים סבירים. ביצוע מעולה והפקות סבבה למדי. האם הייתי קונה אלבום שלה בהחלט, האם היית מופתע לראות קליפ שלה באם טי וי? בכלל לא, משתלבת טבעי שם. לשי לעומת זאת לעניות דעתי יש הרבה על מה לעבוד. יש כשרון שם כמו שהוא מבצבץ לדעתי בכמה שירים. אבל הוא מאוד לא מלוטש, ההפקות חלקם הגדול לא עשו לי כלום חוץ מלעייף, הביצוע היה חלש מכמה סיבות, דבר ראשון ניסיון גדול מדי להשתמש בלחנים שלא עובדים טוב עם הקול והיכולת הווקאלית שלו, דבר שני, מונוטוניות וחוסר יכולות לכסות את הפספוסים הווקאלים עם העלה והורדת קול דרמטית שמוסיפה גם המון מבחינת ריכוז המאזין במילים. ודבר שלישי ואולי חשוב במיוחד חוסר כיוון ספציפי שאליו הוא רוצה למשוך עם השירה, וחוסר כריזמה ובטחון בקול שלו. מצטער עפ הייתי קוטל מדי וטכני מדי אבל זאת דעתי וכדי להסביר אותה הייתי צריך לרדת לעומק העניין. פלג.

למעלה