קודם כל לגביי הרבנות
ג-ו-ע-ל נפש! הפעם היחידה שהייתי שם מבחירה זה כשהם לקחו ממני 300 ש"ח כדי לשקר לצבא ולהגיד שאני דתיה, ככה שלשקר אין להם בעיה בתנאי כמובן שתביאי את הסכום הנכון, ועזבי את זה שבאתי עם חולצה כל כך פתוחה שבפלבוי היו אומרים לי שזה חשוף מדי (היום אני כבר לא מתלבשת ככה, אבל הייתי צעירה
) וגרושים של ההורים שלי היו ברבנות, אני לא יודעת מה את יודעת על גרושים ברבנות אבל הם השפילו את אמא שלי עד עפר, ואבא שלי אדם רגיש ומקסים נאלץ לעשות מה שהוא לא עשה בחיים וזה להשפיל את אמא שלי, אמרו לו לירוק עליה ולזרוק עליה נעל, אז נכון שאישית אני חושבת שהגיע לה
אבל מי הבני **** שיחליטו, שונאת את הרבנות טוב שהזכרת לי, עכשיו בטוח אין סיכוי שאני מתקרבת למקום המגעיל הזה עכשיו החתונה של בן דוד שלי, הוא נרשם ברבנות, שילם הרבה כסף, ואז הרב התקשר אליו ודרש עוד כסף, אז בן דוד שלי הגיע לשם, וצרח עלךיהם וקילל אותם כמו שנראה אף אחד לא העיז, ואיים עליהם שעוד מילה אחת הוא לוקח את כל הכסף ששילם והולך להתחתן בחתונה אזרחית, הדתיים המשוקצים האלה נבהלו קצת מהאיון בכל זאת הרבה כסף, התקשרו לאמא שלו, ל"איים" עליה שהבן שלה לא מוכן לשלם יותר וגם מאיים להתחתן שלא כדת משה וישראל, אמא שלו אמרה להם שהיא תומכת בבן שלה ב100 אחוז, ושיחפשו פראיירים במקום אחר, שלא יעשו טובה שהם נותנים לו להתחתן עם רב, עכשיו ילדי אינדיגו: זה ילדים שנולדו בסביבות שנות השבעים והלאה שמטרתם לשנות את כל מה שקיים ולהביא לדרך חדשה ל"קפיצה" באבולוציה, הם באו להרוס את כל מה שלא עובד, ממליצה לך לחפש מידע באינטרנט יש המוןןןןןן