למה רק הציפורים עפות?

^^flower^^

New member
למה רק הציפורים עפות?

חשבתי על זה היום - למה רק הציפורים יכולות לעוף ואנחנו לא? אף פעם לא יצא לכם לחשוב איזה יופי היה אם היינו יכולים לעוף? לראות הכל מלמעלה, להתנתק לכמה זמן מהאדמה ולהשקיף עליה בצורה שונה... לדוגמא- כשאנחנו צוללים זה רק אנחנו עם הדגים בעולם אחר, בהרגשה שונה, במין שקט ממכר. אנחנו מבקרים בעולם אחר שבו אין לנו יציבות ואין לנו שליטה, אנחנו חשופים להכל, לא כמו על האדמה (או שבעצם כן...), לא הייתם רוצים לבקר בעולם אחר שם למעלה בין העננים?

Tulula

New member
ואולי אנחנו כן יכולים לעוף...?

ולא רק על כנפי הדימיון. אולי רק בגלל שחינכו אותנו להאמין שאנחנו לא יכולים לעוף אז אנחנו לא. הרי כבר קרו מקרים שנחשבו מאד מוזרים של אנשים שריחפו, ויש גם את הסיפור על ישוע שהלך על המים. אולי זה באמת אפשרי? הבעיה היחידה היא שאם מנסים, למשל מבנין גבוה, וזה לא נכון, אז...אופס. אולי כמו במטריס, צריך מאד מאד מאד - להאמין שאפשר ולקפוץ רחוק בין הבניינים...

^^flower^^

New member
אפשר לנסות

אבל אני לא מתנדוות לקפוץ בין בניינים... במטריקס אחרי נסיון מצליחים אבל אחרי הכל זה במטריקס... גם אם אני מאוד אתאמץ אני לא חושבת שאני אצליח, למרות שמחשבה יפה - דרושה רק אמונה... אני לא שמעתי על אנשים שריחפו, אני חושבת שאנשים ניסו ולא הצליחו ובגלל זה לימדו אותנו שאנחנו לא יכולים לעוף... הרי לכל אחד יש את המקום שלו: לדגים יש את הים, לנו יש את האדמה ולעופות יש את השמים, אך האם גורלינו הוא להשאר על האדמה? הרי הגבולות כבר מיטשטשים (אנחנו טסים,שוחים,צונחים,צוללים,הולכים כל הירח...). אולי אחרי הרבה המצאות נוכל גם לעוף...

Tulula

New member
טוב, בתור בנ"א...

אנחנו מומחים בלרמות את עצמנו, אז גם לצנוח זה לעוף...לא?

בימינו יש מטוסים אבל חשבת פעם

מה היה קורה , אם לא ההיה כוח המשיכה ? הינו רוצים בדיוק ההפך, שלהשאר על האדמה :9) ועוד משהו קטן תוכלי לתת לי את מספר האי סי קיו שלך (flower( מיכל:)

^^flower^^

New member
רוצים הכל

אבל אם נוכל לעוף אז נוכל ל"חיות" בכל העולמות... האי סי קיו שלי: 76459322

*אבי*

New member
מצנח רחיפה זה

לא מצנח... יש לזה מנוע קטנטן שמאפשר לזה להשאר באוויר. לא ראיתם את זה אף פעם?

^^flower^^

New member
מכירה אבל עוד רעיון

אם היינו יכולים לטוס על מטאטא זה היה יכול להיות נחמד...

ellli

New member
השטיח המעופף

דז...ואם היינו מצמיחים כנפיים ונשארים אנשים?
.....

more

New member
בעיקרון המדע מסביר את זה ככה

לציפורים יש כנפיים כי הנוצות הם תוצר של כסכסים של חיות ים, שיצאו ליבשה. החיות האלה היו צריכות לשמור על חום גופם, וגם בעקבות הניסיונות לקפוץ למרחקים גדולים כמה שיותר מהר, הם פיתחו נוצות חמות, וזוג דבר מוזרים שעזרו להם בהתחלה לנווט - כמו מטוס, עד שהפכו לכנפיים.

^^flower^^

New member
אף פעם לא שמעתי על זה

אבל הסבר יפה!! אני חשבתי שהציפורים הם התגלגלות של דינוזאורים וכל מיני אבל אין לי מושג בכל מקרה - אם גם אנחנו היינו יכולים לפתח כנפיים או איזשהו חוש לתעופה (ללא מטוס) היה יכול להיות ממש נחמד!!

morning star

New member
זה פחות או יותר

התאוריה המדעית (אכן הקשקשים והכנפיים נוצרו באופן דומה ומאותם תאי גזע (Stem Cells) ) - אבל הקטע של הנסיונות לקפוץ בא כנראה מתוך תפישה דארוויניסטית של האבולוציה, מה שכיום החלק הארי של חוקרי האבולוציה טוען כי הוא החלק השגוי בתאוריה של דארווין - פיתוח איבר בגלל שימוש או חוסר שימוש... שלך הנווד

*אבי*

New member
התפיסה הזו

אינה דארוויניסטית אלא למארקיסטית, והיא אכן לא מקובלת כיום.

למעלה