למה רז לא צובע?
מ מ ג ו ד ל ת New member 29/7/09 #2 בגלל שהקהל בחר שהוא לא יצבע.. *והורידו לו 40 נקודות! ועכשיו מאיה המלכה מקום ראשון!
M Misanthropic New member 29/7/09 #4 שמתם לב אבל שהקהל בחר שמירב לא תצבע? ואז פתאום העלו את זה להצבעה שוב ואז לא נתנו לרז לצבוע? שזה שקר כי כולם אוהבים את רז ושונאים את מירב הרעה?
שמתם לב אבל שהקהל בחר שמירב לא תצבע? ואז פתאום העלו את זה להצבעה שוב ואז לא נתנו לרז לצבוע? שזה שקר כי כולם אוהבים את רז ושונאים את מירב הרעה?
ס סבא משה New member 29/7/09 #7 צבעים - צבועה שלום לכולם ...דווקא אני בעד שמאיה צובעת ...היא מבינה בצבעים. שירתתי איתה בחיל הים. ואני יודע ממה היא עסויה . צבועה.אבל לא באדום .בכל מקרה שיהיה לכולם בהצלחה . זו רק דעתי האישית ( ושל עוד כמה חיילים וחיילות) חחח
צבעים - צבועה שלום לכולם ...דווקא אני בעד שמאיה צובעת ...היא מבינה בצבעים. שירתתי איתה בחיל הים. ואני יודע ממה היא עסויה . צבועה.אבל לא באדום .בכל מקרה שיהיה לכולם בהצלחה . זו רק דעתי האישית ( ושל עוד כמה חיילים וחיילות) חחח
כ כלמיני1 New member 29/7/09 #9 בטח היא לא נתנה לך אז אתה מלכלך עליה כאן אתה בטח כזה מכוער שהיא לא הסתכלה לכיוון שלך חחחחחח אין על מאיהההההה ולמי שכואב שלא יסתכל ביי
בטח היא לא נתנה לך אז אתה מלכלך עליה כאן אתה בטח כזה מכוער שהיא לא הסתכלה לכיוון שלך חחחחחח אין על מאיהההההה ולמי שכואב שלא יסתכל ביי
ש שלי סויסה New member 29/7/09 #8 לא הוא לא צבועע אמרתי את זה כמה פעמים ואני יגיד את זה שוב זה שהוא לא מדבר הרבה לא אומר כלום !
ס סטלן מהאומן New member 30/7/09 #10 מאיה מלכה סתמו ת'פה כבר! ותפסיקו להפיץ עליה שמועות שהיא לסבית.. לכל האהבלים שכאן.. לא האנשיפ ספציפי בשרשור הזה
מאיה מלכה סתמו ת'פה כבר! ותפסיקו להפיץ עליה שמועות שהיא לסבית.. לכל האהבלים שכאן.. לא האנשיפ ספציפי בשרשור הזה