למה קני מת כל פרק?

deathking

New member
למה קני מת כל פרק?

למה כל פרק קני מת וחוזר לחיים בפרק הבא? התחלתי לראות את הסידרה רק מהעונה השמינית-תשיעית בביפ, למה קני כל הזמן מת?

Cutting Edge

New member
XDDD

Hahahahahaaahaaa! We're gonna do a news show, and you can't do it with us, because you are too poo-oor, and poor people don't watch the new-oos, Nyanyanyanyanyaaanyaaa.​

benedek22

New member
בקשר לקני

איך קוראים לשיר שקרטמן תמיד שר על קני שהולך כזה (סליחה מראש על שגיאות כתיב) "a child is boren in the geto in the geto" הוא שר לו את זה פעמיים נראה לי אחד הפרקים שהוא שר לו את זה זה בפרק עם הסולם לגן עדן אני אשמח לכל עזרה ותודה מראש

AmitNHB

New member
למה כל פרק ?

הוא אכן נהג למות בכל פרק (למעט אחד, נדמה לי) עד תום העונה ה-5 בה מת סופית, אך מאז חזר לחיים בסוף העונה ה-6, (בדגם משופר ככל הנראה), אם זכרוני אינו מטעה אותי, מת רק פעמיים.

negy1993

New member
עד העונה החמישית הוא כל הזמן מת חוץ

מפרק 110. בעונה השישית הוא לא הופיע בכלל כי הוא מת סופית, ואח"כ מהעונה השביעית עד עכשיו הוא מת 4 פעמים(בפרק האחרון של העונה השביעית, בפרק "משפחת ג'פרסון" בעונה השמינית, ובשני פרקים בעונה התשיעית "wing" ו-"best friends forever") אבל יש עוד פרקים...
ולגבי למה עושים את זה....תראה, זה באמת קצת עצוב לפעמים (
) אבל אני לא יכולה לחשוב על הסדרה כסאות'פארק בלי שקני ימות לפחות פעם בעונה..זה לא אותו דבר

deathking

New member
חחחח תודה על ההסבר

ובקשר לשיר ההוא "ילד שנולד בגטוווו" בידיוק אתמול ראיתי את הפרק ההוא עם הסולם לגן עדן, זה כל כך מצחיק.. איזה שיר. ודרך אגב, זה שקרטמן אומר "they mostly come at night..." כל פעם, הכוונה לאיזה חייזרים ולמחשבות פרנואידיות?(!)

למעלה