למה צריך VB.NET?
אני הולך לכתוב משהו מאוד לא פופולרי בפורום הזה: לאחר חודשיים עם ה-VB.NET אני מאוכזב, וכשחזרתי לעבוד השבוע ב-VB6 (עבודה חדשה
) הרגשתי כאילו נולדתי מחדש. מה מפריע ב-VB.NET? 1. הקומפילציה לוקחת המון זמן. 2. כשיש שגיאה הוא נתקע למשך חצי דקה עד שמגיעים לשורה הבעייתית. 3. אין Imediate Window לדיבוג תוך כדי ריצה. 4. לא ניתן לשנות את הקוד תוך כדי ריצה (ב-VB6 אפשר!). 5. יש רק Grid אחד, Combo אחד ו-List אחד (ב-VB6 היו כמה וניתן היה לבחור את זה שהיה הכי נוח לעבוד איתו). 6. כל העיצוב והשיפצור של הפקדים (הוספת Combo ל-Grid, השלמת מילים אוטומטית ב-Combo..) מסורבל ולא יעיל. 7. אינני מוצא את הידיים והרגליים בשלל התכונות ותכונות המשנה ותכונות המשנה של תכונות המשנה של כל אחד מהאובייקטים. 8. בכל טופס יש עשרות שורות קוד אוטומטיות עם הגדרות הפקדים שמסרבלות את העבודה. 9. אין מערך פקדים. 10. לזה יש להוסיף כל מיני בעיות עיצוב והגדרה שאינני יודע אם הבעיה אצלי (שאינני יודע איך לעבוד) או אצל מיקרוסופט. ה צ י ל ו ! ! !
אני הולך לכתוב משהו מאוד לא פופולרי בפורום הזה: לאחר חודשיים עם ה-VB.NET אני מאוכזב, וכשחזרתי לעבוד השבוע ב-VB6 (עבודה חדשה