למה צריך גומיה??

• פותח הנושא sog1
  • פורסם בתאריך

sog1

New member
למה צריך גומיה??

שלןם לכולם!! אתמול ראיתי בסרט פרונו גבר שמזיין בחורה עם גומיה בין הזין לביצים שלו!!! למה הוא שם גומיה? זה יכול להזיק לו?

גומיה

אחד הטיפולים לאין אונות הוא משאבת ואקום. המשאבה "מוצצת" את הדם לתוך הפין עד שהוא מזדקף. כדי למנוע בריחת הדם, מלבישים על הפין גומיה. לא צריך להשאיר את הגומיה יותר מכ 20 דקות ! ! אחרת יכול להגרם נזק. אני מניח שהשחקן בסרט הפורנו אמנם אולי לא סבל מאין אונות אבל רצה להחזיק את הזיקפה זמן רב כדי לגמור את ה FRAME .

sog1

New member
לדני הלא רופא ולא מטפל

תודה לדני הלא מטפל ולא רופא ידוע לך אם זה משפר את מצב הזקפה או מאריך את הפין יותר(בשל הלחץ)?

גומיה על הפין ולמה זה מסוכן...

זה לא מגדיל את הפין - הפין הוא איבר כמו עין או אוזן ולא ניתן להגדילו. מה שהגומיה עושה זה מחזיקה את הדם בפין ולא נותנת לו אפשרות לדלוף החוצה. יש לציין שהמחזוריות של הדם היא בסביבות 10 דקות - הרקמות בפין משתמשות בחמצן וחומרי המזון, משחחרות את הדם הישן - הזקפה יורדת - ואז אמור להכנס דם חמצני חדש. זו הסיבה מדוע עשוי להגרם נזק לפין במידה ומשאירים את הטבעת יותר מידי זמן.

גומיה

זה בהחלט לא אמצעי שהיתי נוקט או ממליץ ל"שרות עצמי". אם יש לך בעיה בזיקפה, אני ממליץ לטפל בבעיה בצורה מקצועית. אני תמיד ממליץ להתחיל בלבקש מרופא המשפחה בדיקה כללית, כולל כל בדיקות הדם. לפעמים איבוד הזיקפה הוא תמרור למשהו שאינו כשורה ודורש טיפול, כגון התחלה של סוכרת.אם שם לא נמצא שום דבר אפשר ללכת לבירור סקסולוגי. יתרה מזאת, במקביל לבדיקה הבריאותית הכללית אפשר כמובן לנסות לגוון את חיי המין, וזה טוב בכל מקרה. אם זה נראה לך, אני בטוח שחברי פורום זה, עם בקיאותם הרבה ייעצו לך. אם אתה רוצה תשובות רציניות, אל תשאל על גומיה אלא נסה להציג את בעיתך ואני בטוח שתקבל תשובות רציניות ומועילות.

למעלה