למה צבר בוכה?

דורון

New member
כי אין לו אומץ להגיד לאשר שהוא הצביע נגדו

פתאום ירד לו האסימון שהוא בעצם לא מספיק גבר להגיד לו את זה, אז הוא בכה

למה השנאה הזו לצבר? מה הוא עשה לך ??

צבר הודה בפני אשר שהוא כעס עליו מאד אחרי השיחה על רצח רבין, ושהוא הזכיר את רבין הוא התחיל לבכות משום שזה הזכיר לו את אבא שלו (אמר שזו הפעם היחידה שהוא ראה אותו בוכה)

clearer

New member
זה די נכון

הוא רמז לאשר כמה פעמים (יותר מרמז לו) שהוא הצביע נגדו, ואשר משום מה לא קלט. הוא חזר על זה כמה פעמים, "שהוא כעס עליו בנושא רבין בחדר האח הגדול", "שהוא כעס על זה שאשר לא הביט בו גם בחדר האח הגדול" כואב לי על צבר שהוא צריך להסתובב עכשיו עם ה"מטען" הזה, שהוא הצביע לאשר, ואשר לא יודע את זה. כי יש בזה משהו לא פייר, אשר יהסס לשים עכשיו את צבר כמועמד להרבה זמן, ואם הוא היה יודע שצבר הצביע לו, הוא היה חושב אחרת. מה אתם חושבים על זה?

shy6

New member
אני חושב שההפקה סידרה לצבר כרטיס לגמר

יוסי,עינב ואשר לא יצביעו לו יותר לעולם. לאון,שיפרה וונסה גם לא.

Superboi

New member
גם את../images/Emo59.gif

מה רע בגבר רגיש? ומה רע בצבר עוד לא הבנתי...

מיניונט

New member
מה רע בצבר?

שהוא גורם לאשר להרגיש רגשות אשם מטורפים ולהתחנן לו עד הונולולו שיסלח לו על כלום בעצם. ואני לא מחבבת את אשר, אפילו הייתי מעדיפה שהוא יילך הביתה במקום קרן אתמול, אבל בכל זאת למה להתעלל? מה אשר עשה בכלל? עבר על חוקי המשחק, סבבה, קיבל עונש, סבבה. מה קשור צבר עכשיו? מה הוא נעלב, מזה שהצביעו לו "בצביעות"? למה צבר לא הצביע לאשר? הצביע. בקיצור, משחק באשר כאילו לא יודעת מה. כבר רגיש עלאק.

Superboi

New member
זכותו לא לסלוח../images/Emo59.gif

למה לא לסלוח? זו בעיה שלו. כנ"ל גם על זה שהוא נותן לבנאדם להתחנן לסליחה. אשר רואה שהוא לא סולח, שיגיד "לא צריך". רוצה להמשיך להתחנן? בעיה של אשר. את לא יכולה לדעת כמה פעמים בחיים הוא נפגע מאנשים שחשב שהם חברים שלו, נכון? אבל שאלתי בכללי, למה כולם קוראים לו ולשפרה "שחצנים"? אז הם מדברים בשפה גבוהה, וצבר חושב לפני כל מילה שהוא מוציא מהפה. הם לא רוצים לעשות צחוק מעצמם. והם לא סולחים כ"כ בקלות לעינב ואשר, זה לגיטימי. הם עברו על החוקים וזממו ביחד להדיח אותם. (כמו שכבר אמרתי, צבר לא זמם נגד הבובלילים, הוא רק אמר מה הדרך המהירה ביותר להעיף אותם). והוא בכה בגלל רבין ואבא שלו. יופי, יש לו רגשות, זכרונות וטראומות. זה שאבא שלו עוד חי לא אומר שהרגע הזה לא נצרב לו בלב לכול החיים. קיצר, אתם לא יכולים לדעת למה בנאדם עושה משהו, בוכה, לא סולח, ולא מה עובר לו בראש.

למעלה