למה פורום?

greenor

New member
למה פורום?

תראו, אני בדרך כלל אורב (מילה חדשה שגיליתי במאמר של קוקי - קורא אבל לא כותב) אבל לפחות אורב בקביעות... מה שרציתי לדעת, ואני שואל את עצמי כבר לא מעט זמן, זה למה פורום? למה קבוצת אנשים עם מכנה משותף קיים אמנם, אך די מצומצם (חבורת חיילים משוחררים בעלי מחשב ואינטרנט) מחליטים לשתף את הגיגיהם עם שאר בני מינם? כלומר, גם אני עושה את זה לפעמים, אני פשוט לא יודע למה אני עושה את זה... יש תשובות חכמות?

SShirly

New member
למה פורום?... ../images/Emo4.gif

במה לנושאים שמטרידים חיילים משוחררים (מס הכנסה, עבודה מועדפת, חוויות מהצבא, תכנון העתיד וכו'). אגב אני לא חושבת שזו קבוצה קטנה. יש המוווווווון חיילים משוחררים עם אינטרנט. והסיבה היחידה לכך שאנשים משתפים אחרים בדברים היא שהפורום מהווה אוזן קשבת. ולא סתם אוזן אלא אוזן אובייקטיבית, נייטרלית ולא מחייבת.

greenor

New member
תעשי הפרדה...

קודם כל הקבוצה לא קטנה - המכנה המשותף הוא שקטן. ואני חושב שיש מקום להפרדה בין שאלות והתייעצויות - מהי עובודה מועדפת, איך חותמים אבטלה וכו' וכו', לבין העניין האישי - כלומר לפתוח את הלב ולדבר.

SShirly

New member
ואני חושבת...

שההתלבטות, הדאגה והסיבה לכך שאנו שואלים שאלות כאלה (מה שנקרא הצד האישי) זה חלק בלתי נפרד מהשאלות וההתייעצויות עצמן. ולמה בכלל צריך להפריד?
זה נחמד שיש אנשים שמקשיבים ולי אישית טוב להקשיב. אגב, חיילים משוחררים זה לא סתם צירוף מילים. המכנה המשותף לא כזה קטן כיוון שבין האותיות אתה יכול למצוא חששות של אדם שעזב את "כור ההיתוך" בו חי קודם לכן. השאלות, הדילמות והקונפליקטים תורמים לכל אחד ועוזרים להרגיש שאנחנו לא היחידים שעוברים אותם/ן.

למעלה