למה עוד אני מתנגד חוץ מברית?

למה עוד אני מתנגד חוץ מברית?

היום קיבלתי הוכחה נוספת למה אני כל כך בעד טבעי: אני מכיר בחורה יפיפיה, שאמת, שלא חסר לה כלום, ובכל זאת, היא מורחת טונות של חומרים על עצמה, לא תאמינו, אבל באופן אישי אני סולד מכל הקרמים והפודרות והגלים הלק ומה לא שנשים מורחות, לא רק שזה מגעיל, ובחורה מרוחה בפודרה, ניראת לי כמו מת מאופר, ויש טעם רע בלתת נשיקה לבחורה שמרוחת בקרמים - הרי שזה גודל שעות על גבי שעות מזמנם של נשים אלו,,, סליחה, אבל עם כל הטונות של החומרים שהם שופכות על עצמם, פלא שהם לא מתו מסרטן מזמן, אני לא צוחק, רק נפלאות הגוף האנושי, שמצליח להתמודד עם נזקי עישון ומה לא, מדהימות אותי בכל פעם מחדש,,, אז שוב, אני לא רק נגד מילה, (מטעמים של שנאת דת תגידו) אלא נגד כל השינויים האלו והקרמים האלו, באופן אישי - אני יודע שאני לא יאכוף על האשה שאיתי מה למרוח על עצמה וכמה אם זה מה שעושה לה טוב, אז עדיף לא לקצר את חייה בהתרגזויות,,, רק בתקופת ההריון אני מתכוון לשים לכך דגש,,, אז, רק דברים שיעברו אישור של מומחה - לא תעשייתים, וטבעיים לגמרי, יכנסו לבית, שוב, מבחינתי, ברית מילה, עישון, קוסמטיקה, וזאנק פוד, מחוץ לתחום (למרות שאני חוטא באחרון,,, ואת הראשון עשו לי נגד רצוני) והנה קובץ על "מצבי חירום - מניעה והגשת עזרה ראשונה" שבו המרתי לפורמט "אוף-ליין" מידע מאתר האינטרנט של B-life והוספתי קישור לפורום שלנו,,,

_יובלל_

New member
עניין של טעם.

כמו בעניין הקעקועים והחירורים של סבא אליעזר, מדובר פה על החלטה של אדם בוגר על גופו, שזו זכותו המלאה, ואז נשאר רק עניין של טעם. לדעתי ההתייחסות לברית מילה, עישון, קוסמטיקה וג´אנק פוד באותה נשימה היא בעייתית. אפשר לפתוח כאן עוד סקר על המתאם בין הדברים - אני למשל לא מת על איפור, עישון לא מפריע לי בכלל - אבל אני לא מעשן ליד תומר, וג´אנק פוד זה אחת מאהבותי הגדולות בחיים, אבל זה הטעם הפרטי שלי ואין מאחריו שוב אידאולוגיה. ההתנגדות שלי לברית היא משיקולים אחרים לגמרי.

אורית ג.

New member
אני חושבת שגם אם יש התאמה כלשהי

(נניח) השאיפה לטבעי לבין אי ברית מילה וגם אילו כל מתנגדי המילה היו מעידים שהם אוכלים רק ירקות אוגניים - עדיין אין קשר , מבחינה תאורטית בין הדברים. גם אתה לא מתנגד לברית (אם אני כבר מכירה אותך מספיק) משום ש"עורלה זה טבעי" אלא משום שזו התעללות גופנית בתינוק. גם אני. אבל ... נחמד שיש לך כבר תפיסת עולם מגובשת מה ייכנס ומה לא ייכנס לבית שלך אחרי החתונה. גם לבעלי היתה
הוא גם לא דמיין שבבית תהיה לו עורלה קטנה ויפה של התינוק שלנו. היום הוא כמובן מתנגד נחרץ לברית. אבל מבין את הפחדנים (מהחברה, מהצבא, מההורים, וכל ההפחדות האחרות) - גם הוא היה כזה פעם.
נו מתי אתה מזמין לחתונה? (בקפריסין או ברבנות?)

ציפי ג

New member
קשה זווגם כקריעת ים סוף...

מה אתה עושה כאן רשימת מלאי ומצאי של מה כן ומה לא? מתפלפלים בבית מדרש, ולא דנים כל כך הרבה איך חשה הנשיקה כאשר על השפתים מרוח לפסטיק.

למעלה