למה עברתם לחו"ל?

למה עברתם לחו"ל?

אני יודעת שלרוב זו החלטה של ההורים,אבל מה גרם להם לרצות את זה..? הם התלהבו מזה? כאילו רצו את זה ממש או "נאלצו"?[במקרה של עבודה..] ואתם?איך הגבתם?כמה זמן לקח לכם לעקל?

ההורים.

זה לא היה בגלל עבודה או משהו,הם פשוט רצו להגר. הם חשבו על זה המון זמן ובסוף הודיעו לנו(לי ולאחי)חצי שנה לפני. נראה לי ששמחתי. לא היה לי ממש משנה,ידעתי שיהיה לי יותר טוב פה!

eynav16

New member
בגלל עבודה של אבא....

לקח לנו בדיוק שבוע להגיד כן או לא... ופשוט הם אמרו כן...אבא שלי התחיל לעבוד פה כמעט חודש/חודשיים אחרי התשובה החיובית. היה נוסעת לחודש וחצי ומגיעה ל10 ימים לארץ ככה במשך חצי שנה...(בלי שום קשר הטיסות האלה זועתיות וארוכות נורא) כמובן שאם הוא לא היה מרוצה ולא היה חושב שיהיה טוב ונהנה הוא היה חוזר ואומר לא והייתה לנו אפשרות כזאת... בכל מקרה ידענו שאנחנו(אני ואמא) מצטרפות ביולי 05.. מתישהו התרגלתי למצב שאבא לא בבית ובא כל חודשים/ חודש וחצי...וידעתי שאני נוסעת אני לא יודעת עד כמה נתתי לזה מקום אצלי... אבל ביום שהודיעו לי אני הייתי בהלםםםםםםם.... ההורים ניפגשו עם המחנכת בבי"ס ולא הסכימו להגיד לי למה...ותמיד הייתי יודעת...לא חשבתי בחיים שזה קשור לזה..רק בערב של אותו יום הם אמרו שהם יגידו לי ואני עוד שאלתי כל הזמן...בסוף הם אמרו לי משהו אני לא זוכרת במילים אבל שהציעו לנו לסוע לברזיל..לא הגבתי כל כך ועפתי למחשב ישררררר...הייתי עם דמעות בעיינים לא ידעתי איך להגיב בכלל...ועוד אבא שלי בא להגיד לי שאני לא יכולה לדבר על זה עם אף אחד כי בקיבוץ אף אחד עוד לא ידע(והכל עובר בשניות) ובכלל המשפחה עוד לא ידעה ואף אחד חוץ ממני מהאחים ומאמא...ועזבי את זה שבאותו לילה חברה ידעה מזה...כי לא יכולתי יותר לשמור בבטן... לא יודעת עם עכשיו אני בכלל מעקלת... אבל אני פה.. לא ניראה לי התרגשתי לפני שטסתי ולא בטיסה...תאמיני לי אין לימושג מה הרגשתי...אולי מבולבלת.... לא יודעת... אני חוזרת מתישהו עוד שנתים בערך...אולי יותר אולי פחות... לא משנה מה אני מרגישה עכשיו ואיך ההתקלמות והכל אני יודעת שעוד שנתים אני יהיה מאושרת שהייתי פה, שהכרתי את ברזיל, שלמדתי שפה חדשה, ועוד כל מני... יאללה חפרתי לך מספיק לילה טוב

SwEEtLiKeSuGaR

New member
עברו לחו"ל בגלל-

שההורים רצו לעבור. הם אמרו שהם רוצים חיים טובים יותר,איכות חיים גבוהה יותר,ועתיד טוב יותר,אז אוסטרליה היתה התשובה. קצת הייתי בהלם בהתחלה,אבל קיבלתי את זה בקלילות,וחוץ מזה,אוסטרליה תמיד נראתה לי המקום הכי יפה בעולם,ככה שלא היתה לי בעיה לעזוב.

Your Heaven

New member
המעבר אצלי.

זה היה בגלל שאבא שלי קיבל הצעת עבודה שהוא לא היה יכול לסרב לה,וברור שהוא שמח מזה,ורצה את זה. ההורים שלי הם לא פטריוטים שכאלה,הם לא מתאים על הארץ,אז אני לא חושבת שהיה להם קשה לקבל החלטה בנושא. לי הם הודיעו את זה 4 חודשים לפני,נראה לי. קיבלתי את זה נורא קשה,הייתי בהלם,ולא רציתי לדבר איתם בחיים,אמרתי שאני לא עוזבת שאני אגור אצל סבא וסבתא או אצל חברות אבל אני בחיים לא יעזוב. אני עד עכשיו לא קיבלתי את זה,אני רוצה לחזור לארץ!!לחברים שלי,לשפה שלי,לעיר שלי.

למעלה